Gaute Grøtta Grav og Cathrine Montero Moen:

Røper babynyhet

Paret gleder seg stort til å bli foreldre sammen.

VENTER BARN: I tirsdagens utgave av Se og Hør avslører Gaute Grøtta Grav og Cathrine Montero Moen at de venter sitt første barn sammen. Foto: Rolf-Ørjan Høgset, Se og Hør/ Espen Solli, TV 2
VENTER BARN: I tirsdagens utgave av Se og Hør avslører Gaute Grøtta Grav og Cathrine Montero Moen at de venter sitt første barn sammen. Foto: Rolf-Ørjan Høgset, Se og Hør/ Espen Solli, TV 2 Vis mer
Publisert

I slutten av 2018 kunne den tidligere «Farmen»-programlederen Gaute Grøtta Grav (40) omsider bekrefte ryktene om at han hadde funnet kjærligheten på ny. Det gjorde han i en episode av «Lørdagsrådet» der Grøtta Grav var blant rådgiverne i panelet.

Han holdt derimot kortene tett til brystet hva gjaldt å bekrefte hvem hans utkårede var. Det var først et år senere at 40-åringen røpet at det var den tidligere «Robinson»-deltakeren Cathrine Montero Moen (29) som hadde kapret hjertet hans.

Samme år åpnet paret for første gang opp om forholdet i en utgave av Se og Hør. Der avslørte duoen at de drømte om å få barn sammen.

AVSLØRER: Det er i tirsdagens Se og Hør paret deler babynyheten. Foto: Faksimile fra Se og Hør
AVSLØRER: Det er i tirsdagens Se og Hør paret deler babynyheten. Foto: Faksimile fra Se og Hør Vis mer

Gleder seg

Nå er drømmen omsider i ferd med å gå i oppfyllelse for Grøtta Grav og Moen, som i tirsdagens utgave av Se og Hør kan avsløre at de venter sitt første barn sammen.

- Det er kjempekoselig, og vi gleder oss. At vi skal bli foreldre sammen føles utrolig fint, forteller 40-åringen til Se og Hør.

Fra før av har programlederen to døtre med ekskona Silje Hvarnes (40), og kan dermed glede seg over at han skal bli trebarnsfar. Han er altså ikke ukjent med farsrollen og har vært gjennom både våkenetter og bleieskift tidligere.

I intervjuet kommer det også frem at Moen er fem måneder på vei, og hun forteller at hun hittil ikke har opplevd kvalme, oppkast eller store humørsvingninger som følge av graviditeten. Moen legger ikke skjul på at hun nesten ikke kan vente med å bli mamma for første gang.

GRAVID: Superstjerna Katy Perry venter barn med skuespillerkjæresten Orlando Bloom, og er slett ikke redd for å vise fram sin høygravide mage. Video: Rød Løper Vis mer

- Jeg har alltid drømt om barn, og kunne ikke valgt en bedre barnefar enn Gaute. Jeg ser hvor flink han er med døtrene sine. Han passer på, og engasjerer seg i dem fra morgen til kveld, forteller hun.

40-åringen på sin side er sikker på at Moen blir en fantastisk mamma.

Møttes under innspilling

Grøtta Grav og Moen møttes for første gang under innspillingen av «Farmen Kjendis» i 2016, der sistnevnte jobbet som koordinator.

På dette tidspunktet sto «Farmen»-programlederen midt i et samlivsbrudd med sin ekskone, Silje Hvarnes, og 40-åringen har tidligere fortalt til Se og Hør at det derfor tok tid før de to ble mer enn gode venner.

Nå går imidlertid Grøtta Grav og Moen en spennende tid i møte med et nytt familiemedlem på vei.

Den profilerte programlederen har i en årrekke vært et kjent fjes for Norges befolkning, spesielt gjennom programlederrollen for «Farmen» gjennom hele 16 sesonger. Grøtta Grav ledet også de tre første sesongene av kjendisutgaven.

GRAVID: Artisen Tone Damli åpner seg om hvordan graviditeten påvirker sexlysten i Iselin Guttormsens podkast «G-punktet». Vis mer

I februar kom imidlertid nyheten om at Grøtta Grav gir seg som programleder for realityprogrammet. Det bekreftet han selv overfor Se og Hør.

FERDIG: Gaute Grøtta Grav ga seg som programleder for «Farmen» etter 16 sesonger. Foto: Espen Solli
FERDIG: Gaute Grøtta Grav ga seg som programleder for «Farmen» etter 16 sesonger. Foto: Espen Solli Vis mer

- Etter 16 sesonger med både «Farmen» og «Farmen kjendis» har jeg bestemt meg, jeg slutter med «Farmen» nå, og gleder meg til å jobbe med andre prosjekter, sa han.

Videre fortalte 40-åringen at dette var en beslutning han hadde tenkt mye på, og beskrev det som «befriende».

- Fremover kan jeg si ja til ting jeg tidligere har måttet takke nei til på grunn av «Farmen»-opptak, og det er en hyggelig bonus, fortsatte han, og la til at han allerede har fått noen interessante tilbud om nye prosjekter, både i TV 2 og andre steder.

FARMEN: Erik Alfred Tesaker vant «Farmen kjendis». Nå ser han tilbake på gårdsoppholdet, og har innsett at reality kanskje ikke er helt for ham. Video: Rød Løper / TV2 Vis mer

LES OGSÅ: Røper ny flamme

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer