Christina Vukicevic Demidov:

Røper babynyhet

- Kjære alle gravide medsøstre. Dette bildet ble tatt få timer etter at min andre sønn kom til verden..midt under «Covid-19»-krisen, skriver 32-åringen på Instagram.

NYBAKT MAMMA: Christina Vukicevic Demidov kunne torsdag dele gladnyheten om at hun har blitt mamma for andre gang. Foto: Andreas Fadum.
NYBAKT MAMMA: Christina Vukicevic Demidov kunne torsdag dele gladnyheten om at hun har blitt mamma for andre gang. Foto: Andreas Fadum. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var i februar at den tidligere friidrettsutøveren Christina Vukicevic Demidov (32) kunne avsløre at hun ventet sitt andre barn med den tidligere fotballspilleren Vadim Demidov (33).

Det gjorde hun ved å dele en video på Instagram hvor hun viste fram sin voksende mage,

Nå kan 32-åringen avsløre at parets sønn har kommet til verden. Det deler hun i form av et innlegg på Instagram.

I innlegget skriver Vukicevic Demidov at hun sjeldent deler noe veldig personlig på Instagram, men at hun kjenner litt på det nå.

FØDSEL: Den svenske toppbloggeren Kenza Zouiten Subosic ble mor 14. juni i fjor etter mange vansker. Video: Kenza Zouiten Subosic. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

- Heia dere og heia helsevesenet

«Kjære alle gravide medsøstre. Dette bildet ble tatt få timer etter at min andre sønn kom til verden..midt under «Covid-19»-krisen. Jeg er sikker på at mange av dere som har fødsel rett rundt hjørnet kjenner på MANGE av de samme følelsene rundt det å føde i ei tid som denne», starter den nybakte moren innlegget med.

«Jeg kan på ingen måte si noe som direkte hjelper, men vit dette: Det er verdens beste jordmødre, leger og sykepleiere som venter på dere. De vet at situasjonen er vanskelig for sårbare kommende mødre/foreldre, men likevel klarer de å få situasjonen til å virke helt normal her på sykehuset/sykehusene selv om den er ganske så «unormal»», fortsetter hun.

Videre skriver 32-åringen at helsepersonellet heier på deg og passer på deg helt til du spaserer ut av sykehuset med en liten baby i armene.

«Jeg har nettopp opplevd det selv. Heia dere og heia helsevesenet! Dette går bra. Det er jeg sikker på! (Må legge til at jobben som ble gjort sist for meg i Bergen på KK hadde like god «kvalitet» som denne. Noe som gjør meg trygg på at fødeavdelinger gjennom hele Norge leverer service i verdensklasse uansett situasjon», avslutter hun.

Det har foreløpig ikke lykkes Se og Hør å få en kommentar fra Christina Vukicevic Demidov.

GRAVID: Modellen Belle Lucia får hets i kommentarfeltet på Instagram etter at hun la ut et bikinibilde av seg selv, 6 måneder på vei i graviditeten. Vis mer

Møttes på gangen

Det var i 2011 at Christina Vukicevic Demidov og Vadim Demidov møttes for første gang. Året etter forlovet de seg, og etter tre år som kjærester giftet de seg.

Tidligere har 32-åringen fortalt til VG at det var tilfeldig at hun møtte sin nåværende ektemann.

Hun hadde nettopp flyttet for seg selv i Oslo, og Vadim var på visning i en leilighet i samme bygård.

- Vi gikk på hverandre i gangen. Bestemte oss for å treffes igjen, det gjorde vi og ble kjærester, avslørte hun i portrettintervjuet.

Under et besøk i TV 2-programmet «God morgen Norge» vinteren 2016, røpet Vukicevic Demidov at hun ventet sitt første barn.

I samme intervju avslørte hun også at hun kom til å legge opp som hekkeløper.

SYV NM-GULL: Her er Christina Vukicevic Demidov avbildet under EM i friidrett i Helsingfors i 2012. Foto: NTB Scanpix
SYV NM-GULL: Her er Christina Vukicevic Demidov avbildet under EM i friidrett i Helsingfors i 2012. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg synes ikke det er trist. Jeg har alltid visst at når jeg ble gravid, kom toppidrettslivet til å være over, sa Vukicevic Demidov i programmet.

Christina kan skilte med hele syv NM-gull på 100 meter hekk, i tillegg til gull i ungdoms-OL og U23-EM. I 2011 tok hun bronse under EM i friidrett innendørs i Paris.

Ektemannen la på sin side opp fotballkarrieren etter sesongen i 2019

LES OGSÅ: Venter barn nummer 22

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer