Camilla Luddington:

Røper babynyhet

«Grey's Anatomy»-stjernen venter sitt andre barn.

BARN: «Grey's Anatomy»-stjernen Camilla Luddington (midten) venter sitt andre barn med ektemannen Matthew Alan. Her med medskuespillerne Gaius Charles og Tina Majorino. Foto: Abc-Tv/ Kobal/ REX/ NTB scanpix
BARN: «Grey's Anatomy»-stjernen Camilla Luddington (midten) venter sitt andre barn med ektemannen Matthew Alan. Her med medskuespillerne Gaius Charles og Tina Majorino. Foto: Abc-Tv/ Kobal/ REX/ NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For de aller fleste er Camilla Luddington (36) best kjent fra den populære serien «Grey's Anatomy», der hun spiller rollen som Jo Wilson (senere Jo Karev, journ.anm.).

I forrige uke måtte seriens fans ta farvel med 36-åringens ektemann i serien, Alex Karev, spilt av Justin Chambers (49), som i januar delte nyheten om at han forlot serien - etter 16 år.

Til tross for at det ser mørkt ut for 36-åringens rollefigur for øyeblikket, smiler imidlertid lykken for skuespilleren på privaten.

Denne uka annonserte skuespilleren, som har spilt i «Grey's Anatomy» siden 2012, en svært gledelig nyhet med følgerne sine på Instagram - nemlig at hun venter sitt andre barn, ifølge E! News.

Fra før har skuespilleren datteren Hayden Alan (2) sammen med ektemannen Matthew Alan (41) - kjent fra blant annet serien «13 Reasons Why».

BLIR TOBARNSFORELDRE: Cammila Luddington og Matthew Alan venter sitt andre barn sammen. Foto: NTB Scanpix
BLIR TOBARNSFORELDRE: Cammila Luddington og Matthew Alan venter sitt andre barn sammen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Til å dele nyheten fikk hun også hjelp av en svært kjent prinsesse, nemlig Askepott.

«Meg: Jeg skal bare ha en superavslappa graviditetskunngjøring. Også meg: JEG TRENGER PRINSESSER!», skrev hun til bildet, der hun poserer sammen med en dame som er kledd ut som Askepott, trolig i Disneyland, mens begge peker mot 36-åringens mage.

«Så, Matt og jeg er så glade for å endelig, etter flere måneder med å skjule det, kunne dele at jeg er gravid! Vi er mer enn spente på å få et tilskudd i familien, og gi Hayden (parets datter journ.anm.) et søsken».

Forlot serien

Som nevnt ovenfor er Luddingtons karakter i serien gift med Alex Karev, som i forrige uke dukka opp i «Grey's Anatomy» for aller siste gang.

Han har vært en av de mest sentrale karakterene, og har vært med helt siden første sesong begynte å rulle over skjermene i 2005.

- Det finnes aldri en riktig tid å si farvel til et show og en karakter som har definert så mye av livet mitt de siste 15 åra, sa han til Deadline da nyheten ble kjent.

Videre fortalte Chambers at han den siste tida har hatt et ønske om å prøve nye roller og ta nye valg innen karrieren, noe han vil gjøre framover.

- Jeg blir snart 50 år, og er velsignet med en fantastisk støttende kone og fem vindunderlige barn. Tida er inne.

SESONGFINALE: TV-stjerne Meghan Markle gjør avkall på yrket som skuespiller når hun gifter seg med Storbritannias prins Harry den 19. mai 2018. Helt på slutten av sesong syv, som går på lufta i USA i disse dager, gifter rollefiguren hennes, Rachel Zane, seg tilsynelatende med sin utkårede, Mike Ross (Patrick J. Adams). Vis mer

Gjenforent med ekskona

Det var imidlertid ikke alle som var like fornøyde med beslutningen, og spesielt ikke måten den folkekjære karakteren ble skrevet ut av serien på.

I episodene som er blitt sendt etter at det ble kjent at Chambers' karakter ikke lenger skulle medvirke i serien, har det blitt fortalt at Dr. Karev er i Iowa for å besøke mora si.

Dette viste seg å ikke være tilfellet, og i den aller siste episoden hans kom det fram at han hadde reist til Kansas - der han hadde blitt gjenforent med ekskona.

Izzie Stevens, spilt av Katherine Heigl (41), forlot den populære serien i sesong seks. Hun var gift med Karev, som siden har giftet seg med Jo Wilson.

I brevet står det at han har gjenopptatt kontakten med ekskona, som har flyttet til Kansas og blitt mor til tvillinger. Alex Karev viser seg å være barnas far, og han ønsker å gi dem et liv med to foreldre til stede.

LES OGSÅ: Nekter for «Grey's Anatomy»-comeback

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer