Espen Fiveland:

Røper babynyhet

«God Morgen Norge»-programlederen har blitt pappa for tredje gang.

NYBAKT PAPPA: Espen Fiveland og kjæresten Vilde Kalsaas Worren kunne lørdag juble over et nytt familiemedlem. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
NYBAKT PAPPA: Espen Fiveland og kjæresten Vilde Kalsaas Worren kunne lørdag juble over et nytt familiemedlem. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer
Publisert

I slutten av desember kom nyheten om at «God Morgen Norge»-programleder Espen Fiveland (45) ventet sitt tredje barn sammen med Vilde Kalsaas Worren. Gladnyheten røpet 45-åringen under en sending av TV 2-programmet.

Under «God Morgen Norge»-sendingen fortalte Fiveland også at de ventet en liten jente i januar.

Nå har parets datter kommet til verden. Det avslørte 45-åringen i et innlegg på Instagram søndag kveld.

«Selv en glipe i gardinene er en stor oppdagelse når livet akkurat har begynt. Natt til lørdag kom denne finingen til verden. Og det på rekordtid. Kun to og en halv times jordskjelv og vips,... en frisk og velskapt jente. Flaks for henne at hun har to søstre som allerede digger henne ....og en mamma med urkrefter», skrev Fiveland i innlegget som viste et bilde av ham selv med sin nyfødte datter i armene.

Ikke fått noe navn enda

Under dagens «God Morgen Norge»-sending kunngjorde også de to programlederne Vår Staude (53) og Peter Bubresko (44) sin kollegas babynyhet.

- Håper alle har hatt en fin helg. En ekstra fin helg tror jeg vår kollega Espen har hatt. For han ble pappa for tredje gang på lørdag, forteller Bubresko innledningsvis i programmet.

Videre avslører han at Fivelands datter foreløpig ikke har noe navn.

- Det lille barnet er velskapt og det er et mirakel, legger Vår Staude til.

SAMLET: Her er alle «God Morgen Norge»-programlederne samlet i 2017. F.v Vår Staude, Peter Bubresko, Siri Avlesen-Østli og Espen Fiveland. Foto: Morten Eik
SAMLET: Her er alle «God Morgen Norge»-programlederne samlet i 2017. F.v Vår Staude, Peter Bubresko, Siri Avlesen-Østli og Espen Fiveland. Foto: Morten Eik Vis mer

Det er imidlertid ikke første gang at en gravidnyhet har blitt avslørt på direktesendt tv. De fleste minnes nok sendingen av «God Sommer Norge» i 2018 hvor programleder Linn Wiik (34) overrasket tv-seerne stort da hun brått ble kvalm og kastet opp på direktesendt tv.

Hun traff influenser og VG-profil Vegard Harm (23) med oppkastet, som hun få sekunder senere kunne avsløre at skyldtes svangerskapskvalme.

FØDSEL: Den svenske toppbloggeren Kenza Zouiten Subosic ble mor 14. juni i fjor etter mange vansker. Video: Kenza Zouiten Subosic. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Uventet avsløring

Til Se og Hør fortalte Wiik at hun som gravid ikke hadde helt kontroll på kroppen, og at avsløringen ikke var planlagt. Hun tok det likevel med et smil.

- Jeg følte meg litt uggen og tok et glass vann, men det hjalp ikke akkurat, fortalte hun lattermildt.

Året etter ble hun mamma for første gang, til en liten jente. Nyheten delte Wiik på sin egen Facebook-profil.

- Alt er bra med både barn, mor og far. Den lille prinsessa kom i rekordfart på termin og er det aller vakreste vi har sett. Det å få barn er jo så vanlig, men samtidig så eksepsjonelt for dem det gjelder. Jeg syntes det sugde balle å være gravid, men det er definitivt verdt det nå. Øyeblikket da hun skøyt seg ut i verden som en rakett, er det største i mitt liv. Og all mulig kred til pappaen som klarte å holde hodet kaldt mens mammaen brølte som en urkvinne, sa hun til TV 2 den gang.

LES OGSÅ: - Jeg har veldig lyst på en til

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer