Kirsten Dunst og Jesse Plemons:

Røper babynyhet og «hemmelig» bryllup

Stjerneparet utvider familien.

GLADNYHET: Skuespillerparet Jesse Plemons og Kirsten Dunst skal bli foreldre igjen. Foto: James Gourley /REX / NTB
GLADNYHET: Skuespillerparet Jesse Plemons og Kirsten Dunst skal bli foreldre igjen. Foto: James Gourley /REX / NTB Vis mer
Publisert

Hollywood-stjernen Kirsten Dunst (38) venter sitt andre barn sammen med Jesse Plemons (32). Det avslører «Spider-Man»-skuespilleren i den nyeste utgaven av det amerikanske motemagasinet W Magazine.

På coveret poserer skuespilleren i en hvit blondekjole - med en tydelig babymage. Dette blir parets andre barn. Fra før har de sønnen Ennis Howard (2), som kom til verden i mai 2018.

I intervjuet kommer det for øvrig også frem at Dunst er gift med Jesse Plemons, noe som tidligere ikke har vært kjent, ifølge Page Six.

Nettstedet skriver at Dunst riktignok omtalte Plemons som sin ektemann etter Goldes Globes-utdelingen i fjor, men kort tid etterpå uttalte en representant for Dunst at hun kaller ham ektemann selv om de ikke er offisielt gift.

Nå kan ting imidlertid tyde på at de har giftet seg på ordentlig. Dunst og Plemons møttes under innspillingen av serien «Fargo» i 2015, og forlovet seg to år senere.

SJOKK: Influencer Lainey Marie avslører på sin YouTube-kanal at hun er gravid - og mye lengre på vei enn hun trodde. Video: Laineymariebeauty / Youtube Vis mer

- På tide

I 2017 fortalte Kirsten Dunst om drømmen om å stifte familie med Plemons.

- Jeg har kommet til det punktet i livet mitt hvor jeg tenker: «Jeg har jobbet siden jeg var tre år gammel. Nå er det på tide å få barn og slappe av», fortalte hun til Marie Claire, ifølge Contactmusic.com.

«Bring It On»-stjernen fortalte videre at hun aldri tidligere har kjent seg desperat etter å bli mor, men at noe forandret seg da hun ble gudmor til vesle Lily, bestevenninnens datter.

AVSLØRER: I denne ukens episode av «Sofa» ser Martine Lunde og kjæresten Aleksander Sæterstøl på Selda Ekiz som er på Lindmo og snakker om graviditeten. Da avslører Martine at hun ønsker seg tvillinger. Vis mer

- Jeg har aldri vært en av de «jeg vil ha barn»-jentene før guddatteren min ble født. Jeg er så utrolig glad i henne. Den kjærligheten er noe man ikke opplever før man selv får barn.

Dunst har tidligere vært sammen med Garrett Hedlund (36), men de valgte å gå hver til sitt våren 2016. Han har for øvrig også gått videre etter bruddet, og fikk sitt første barn med skuespiller Emma Roberts (30) i fjor.

Hemmelighetsfull

Bare halvannen måned etter bruddet i 2016 begynte ryktene å svirre om at skuespilleren Jesse Plemons var årsaken til at de gjorde det slutt.

Ryktene oppsto da Dunst og Plemons, som spilte ektepar i tv-serien «Fargo», ble observert kyssende på gaten i Studio City i Los Angeles.

FORLOVET: Emilie Stordalen har forlovet seg! Det tok hele familien del i. Video: TV 2 Vis mer

Etter bare åtte måneder som kjærester begynte det i januar 2017 å versere rykter om at Dunst hadde forlovet seg med den seks år yngre skuespillerkollegaen - og en måned senere bekreftet hun selv forlovelsen.

Men når det gjaldt selve bryllupsdatoen forholdt hun seg hemmelighetsfull.

- Vi har en tidsramme, men det er privat. Jeg er lykkelig, sa hun til Entertainment Tonight, ifølge US Weekly.

LES OGSÅ: Derfor flyktet han fra Hollywood

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer