Chrissy Teigen gravid igjen:

Røper babynyhet i musikkvideo

Det berømte ekteparet Chrissy Teigen og John Legend avslører at de venter barn nummer tre.

VENTER BARN: Chrissy Teigen og John Legend har barn nummer tre på vei. Foto: NTB scanpix
VENTER BARN: Chrissy Teigen og John Legend har barn nummer tre på vei. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

John Legend (41) slapp torsdag en ny musikkvideo til låta «Wild» på Youtube. Der er det han og kona Chrissy Teigen (34) som viser seg fra sin romantiske side i eksotiske omgivelser.

Der røper også det berømte paret familieforøkelsen, melder E! News.

- Se den for å få en vakker overraskelse, skriver Vevo i en melding om videoen på Twitter, som Teigen har retvitret.

I musikkvideoen, som tilsynelatende er en kjærlighetserklæring til Teigen, figurerer paret i hete omfavnelser med ømme kyss, men det er først helt på tampen hvor avsløringen kommer.

Da dukker nemlig barna deres, Luna Simone Stephens (4) og Miles Theodore Stephens (2), opp i vannkanten sammen med foreldrene.

I aller siste klipp i videoen viser Teigen frem sin voksende mage med ektemannen stående bak seg.

Musikkvideoen skal være filmet i Mexico hvor familien har vært på ferie.

VOKSENDE MAGE: Chrissy Teigen la ut en videosnutt på Instagram hvor hun stolt viser frem babymagen. Foto: Skjermdump/Instagram
VOKSENDE MAGE: Chrissy Teigen la ut en videosnutt på Instagram hvor hun stolt viser frem babymagen. Foto: Skjermdump/Instagram Vis mer

Teigen har også lagt ut en videosnutt på Instagrams historiefunksjon, hvor hun viser frem magen.

Ekteparet møttes opprinnelig under produksjonen av en annen musikkvideo - «Stereo» i 2006, som også ble regissert av vennen deres Nabil Elderkin.

Paret har tidligere røpet hvordan deres første møte var.

- Vi filmet videoen og etterpå hadde vi sex. Jeg dro til hotellet hans og det var en.., sa Chrissy i 2019, før hun ble avbrutt av ektemannen som mente hun ikke trengte å røpe detaljene.

NY: Tidligere i år ble det kjent at den amerikanske modellen Chrissy Teigen skulle fjerne silikonbrystene sine. Nå viser hun frem resultatet. Vis mer

Paret har vært sammen i elleve år og giftet seg i Italia i 2013, i en romantisk seremoni. Tobarnsmoren hadde hele tre forskjellige kjoler, alle signert Vera Wang, som hun byttet til i løpet av dagen.

Blant gjestene var Kanye West og Stevie Wonder, som alle hadde møtt opp for å ønske paret lykke til.

Det de færreste vet om dem, er at stjerneartisten en gang for mange år siden gjorde det slutt med den norskættede modellen. Men bruddet varte ikke lenge. Etter en alvorsprat, og mindre enn en halv time etter at John hadde dumpet Chrissy, var de nemlig kjærester igjen.

LES OGSÅ: Sønnen er ikke til å kjenne igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer