Kaitlynn Carter:

Røper babynyhet etter skilsmissen

Kaitlynn Carter, kjent fra «The Hills», har blitt mamma for første gang.

BLE MAMMA: Kaitlynn Carter har flere forhold bak seg. Nå har hun imidlertid slått seg til ro. Her fra tiden hun og Miley Cyrus hadde en romanse i 2019. Foto: Diggzy / Splash News / NTB
BLE MAMMA: Kaitlynn Carter har flere forhold bak seg. Nå har hun imidlertid slått seg til ro. Her fra tiden hun og Miley Cyrus hadde en romanse i 2019. Foto: Diggzy / Splash News / NTB Vis mer
Publisert

I juni kunne realityprofil Kaitlynn Carter (33) avsløre både ny kjæreste og at hun ventet barn. Hun har nemlig tidligere vært gift med «The Hills»-profil Brody Jenner (38), men har det siste året funnet lykken på ny etter bruddet.

Sammen med kjæresten Kristopher Brock kan hun nå avsløre at de er blitt foreldre for første gang.

«Vår kraftige lille kar, Rowan Carter Brock», skriver hun på Instagram, samtidig som hun røper at sønnen kom til verden 30. september.

Overfor sine nesten en million følgere forteller den nybakte moren at de alle er «glade, friske og så forelsket».

Mens dette er Carters første barn, har kjæresten en seks år gammel sønn fra tidligere, skriver People.

Romanse med Miley Cyrus

Ifølge Page Six har paret vært sammen i litt over ett år, og skal altså ha funnet kjærligheten bare kort tid etter at Carter skilte seg fra Brody Jenner. Eksparet hadde da vært gift i ett år.

Kort tid senere oppsto det en romanse mellom henne og artist Miley Cyrus (28).

Romansen med artisten beskrev 33-åringen som en åpenbaring og en selvoppdagelse, samtidig som hun ikke la skjul på at hun var takknemlig - til tross for at forholdet var kortvarig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer