Kristoffer Chaka Tømmerbakke:

Røper babynyhet etter «hemmelig» graviditet

- Det var magisk og alt på en gang.

LYKKELIG: Kristoffer Chaka Tømmerbakke (36) forteller at han er nyforelsket etter han og forloveden Rakel Susanne Olsen (34) fikk datteren Josephine. Foto: NTB Scanpix
LYKKELIG: Kristoffer Chaka Tømmerbakke (36) forteller at han er nyforelsket etter han og forloveden Rakel Susanne Olsen (34) fikk datteren Josephine. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Popduoen Erik og Kriss, bestående av Erik Mortvedt (37) og Kristoffer Chaka Tømmerbakke (36), har opp gjennom årene sørget for flere hits, som «Dra tilbake», «Etter regnet», «Ølbriller» og «Puls».

Også på privaten har de to hatt suksess, og for noen år tilbake kom den gledelige nyheten om at Erik og kona Henriette hadde fått barn. Nå følger Kristoffer etter, og skriver på Instagram at også han er blitt pappa.

36-åringen og forloveden Rakel Susanne Olsen (34) kunne 14. april ønske en liten datter velkommen.

NYBAKTE FORELDRE: Kristoffer Tømmerbakke og forloveden Rakel på sin første trilletur med Josephine. Foto: Privat
NYBAKTE FORELDRE: Kristoffer Tømmerbakke og forloveden Rakel på sin første trilletur med Josephine. Foto: Privat Vis mer

- 14. april kom vår lille Josephine til verden. Etter det som føltes ut som utallige timer med venting på parkeringsplassen utenfor Riksen (grunnet Corona), fikk jeg endelig komme inn og møte mor og hun lille, skriver den nybakte pappaen.

- Så etter flere uutholdelige dager uten å få besøke fikk jeg endelig lov til å hente dere hjem, legger han til.

TV 2 omtalte nyheten først.

Holdt graviditeten hemmelig

Nyheten om at paret ventet barn, holdt de imidlertid for seg selv.

- Vi har holdt det helt for oss selv, men fortalte det til nære venner og familie. Vi ville ha den tiden sammen, forteller Kristoffer til Se og Hør og legger til:

- Det var noe som var spesielt mellom oss, som vi ikke følte alle trengte å være en del av med en gang.

Ifølge artisten gikk fødselen fint, men situasjonen rundt Covid-19 gjorde hele opplevelsen rundt både fødsel og svangerskap litt spesiell.

- Jeg har ikke fått ta del i en noen av undersøkelsene, så for min del var det knyttet en spenning til at man ikke hadde vært med på forberedelsene, forteller Kristoffer.

Selve fødselen skulle også vise seg å bli noe annerledes.

- Jeg måtte vente på parkeringsplassen frem til hun var født. Jeg ringte flere ganger opp til resepsjonen for å høre om de hadde telefonnummeret mitt, sier han.

Etter noen timer ringte de fra resepsjonen og ba den nybakte pappaen komme opp for å se datteren sin.

- Og da løp jeg alt jeg kunne fra parkeringsplassen og opp til disken. Jeg måtte gjennom en spørreundersøkelse for at de skulle sjekke om jeg hadde symptomer, og om jeg hadde vært i karantene før jeg slapp inn, forteller han.

36-åringen uttrykker sin takknemlighet overfor sykepleierne og jordmoren.

- Man skal være glad for at de er så strenge, det gjør at man blir trygg på den situasjonen man er i.

Ble avvist tre ganger

Tiden før barn og forlovelse var imidlertid ikke like enkel for Kristoffer, som dagen han møtte Rakel i 2011 ble avvist tre ganger.

- Vi møttes på en releasefest på Steen og Strøm. Jeg satt med vennene mine, blant andre Erik, og plutselig gikk Rakel over gulvet, sier rapperen.

- Jeg ble helt satt ut, forteller han videre.

Ifølge 36-åringen skal han å forsøkt hele kvelden å få oppmerksomhet fra henne, men ble avvist gjentatte ganger.

- Jeg spurte om hun ville ta en drink, men hun takket pent nei. Jeg fulgte etter henne hele kvelden, men hun var ikke interessert. Til slutt løp jeg bort før hun dro og ga henne telefonnummeret mitt, sier popartisten.

FRIDDE PÅ FJELLTOPP: Kristoffer Tømmerbakke fridde til Rakel på en romantisk fjelltopp i Lofoten, der Rakel kommer fra. Foto: Privat
FRIDDE PÅ FJELLTOPP: Kristoffer Tømmerbakke fridde til Rakel på en romantisk fjelltopp i Lofoten, der Rakel kommer fra. Foto: Privat Vis mer

Selv om han ble avvist flere ganger gikk det hans vei likevel - da han fikk sitt ja fra kjæresten i 2015.

Se dette innlegget på Instagram

Hun sa JA!!!

Et innlegg delt av Erik og Kriss (@erikogkriss)

- Jeg måtte si det til henne igår da vi var på trilletur: «Ja, se på deg nå».

LES OGSÅ: Playboy-modell (33) funnet død

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer