Martin Danielle og Alexandra Backström :

Røper babynavnet

Kjendisparet avslører navnet til sønnen.

BABYNAVN: I juni fikk Martin Danielle og kjæresten sønn nummer to. Når avslører han navnet. Reporter: Nora Skavhaug. Video: Luna Lea Vis mer
Publisert

Det var i juni Martin Danielle (33), kanskje mest kjent under artistnavnet CLMD, og forloveden Alexandra Backström (33) delte at de har blitt foreldre for andre gang.

Den hyggelige nyheten delte 33-åringen på sin egen Instagram-konto. Samtidig avslørte paret at de har fått en liten gutt.

Da Se og Hør møter Danielle på «Verdikampen» på Norway Cup onsdag, deler han også navnet til sønnen som har rukket å bli litt over en måned gammel.

- Han heter Victor Johan, kan den nybakte tobarnsfaren fortelle.

Videre forteller Danielle at han har brukt sommeren på å trekke seg litt tilbake med familien mellom slaga.

- Veldig gøy, og veldig koselig! Og nytt litt stille og rolig familietid, sier han om sommeren.

Danielle har vært i et forhold med Backström, som er tidligere Miss World Norway, siden 2015. I oktober 2019 ble de foreldre til lille Alf Gustav, og et knapt år senere kunne de avsløre at de hadde forlovet seg.

Fikk fødselsdepresjon

Ett år etter sønnen kom til verden åpnet artisten ovenfor Se og Hør opp om det som skulle vise seg å bli en svært dramatisk start på familielivet.

Da Backström var åtte dager over termin startet fødselen. Den pågikk i nesten tre dager før det ble besluttet at babyen måtte ut gjennom et hastekeisersnitt - og det viste seg å være en svært viktig beslutning.

Den «lille» babyen var nemlig hele 5,430 kilo da han ble født.

- Jeg opplevde fødselen ganske traumatisk. Det var noen tøffe dager, og jeg synes det var skummelt å være på sidelinjen og se min kjære lide, fortalte Danielle den gang.

KIM KARDASHIAN: Kim Kardashian røpte her navnet på barnet. Vis mer

Backström ble sengeliggende i mange uker etter operasjonen, og hun kunne verken løfte babyen sin eller skifte bleier.

- Jeg havnet i en ond sirkel der jeg følte jeg ikke var bra nok. Jeg kunne ikke føde ordentlig, jeg kunne ikke amme ordentlig - og det fikk meg til å tvile på meg selv som mor, sa artistens forlovede.

LES OGSÅ: - Hvordan skal vi overleve dette?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer