Martin Danielle og Alexandra Backström :

Røper babynavnet

Kjendisparet avslører navnet til sønnen.

BABYNAVN: I juni fikk Martin Danielle og kjæresten sønn nummer to. Når avslører han navnet. Reporter: Nora Skavhaug. Video: Luna Lea Vis mer
Publisert

Det var i juni Martin Danielle (33), kanskje mest kjent under artistnavnet CLMD, og forloveden Alexandra Backström (33) delte at de har blitt foreldre for andre gang.

Den hyggelige nyheten delte 33-åringen på sin egen Instagram-konto. Samtidig avslørte paret at de har fått en liten gutt.

Da Se og Hør møter Danielle på «Verdikampen» på Norway Cup onsdag, deler han også navnet til sønnen som har rukket å bli litt over en måned gammel.

- Han heter Victor Johan, kan den nybakte tobarnsfaren fortelle.

Videre forteller Danielle at han har brukt sommeren på å trekke seg litt tilbake med familien mellom slaga.

- Veldig gøy, og veldig koselig! Og nytt litt stille og rolig familietid, sier han om sommeren.

Danielle har vært i et forhold med Backström, som er tidligere Miss World Norway, siden 2015. I oktober 2019 ble de foreldre til lille Alf Gustav, og et knapt år senere kunne de avsløre at de hadde forlovet seg.

Fikk fødselsdepresjon

Ett år etter sønnen kom til verden åpnet artisten ovenfor Se og Hør opp om det som skulle vise seg å bli en svært dramatisk start på familielivet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer