Mímir Kristjánsson ble pappa igjen:

Røper babynavnet

Den tidligere «Farmen kjendis»-deltakeren har fått sin andre datter.

BABYLYKKE: Kristjánsson og forloveden har fått sin andre datter. Foto: Kristian Ridder-Nielsen / Dagbladet
BABYLYKKE: Kristjánsson og forloveden har fått sin andre datter. Foto: Kristian Ridder-Nielsen / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Rødt-politiker og tidligere «Farmen kjendis»-deltaker Mímir Kristjánsson (34) har blitt tobarnsfar. Det kommer frem i et innlegg publisert på hans Instagram-profil torsdag.

«Første møte med lillesøster», skriver politikeren i innlegget, der eldstedatteren Ásta (4) er avbildet sammen med den nyfødte. Innlegget har fått over 1000 likerklikk, og det har strømmet inn med gratulasjoner til han og forloveden Matilde Holdhus (36).

- Vi er veldig glade og stolte, og gleder oss stort over å ha fått en nydelig jente til. Det er like rått hver gang å være med på fødsel, og for oss pappaer er det bare å bøye oss i støvet for de som gjør jobben, sier Kristjánsson til Se og Hør.

Han kan også avsløre at datteren skal hete Kitty.

Det var i april det ble kjent at familien skulle utvides. Paret ønsket i utgangspunktet å holde graviditeten for seg selv og sine nærmeste - men en liten glipp gjorde at nyheten ble kunngjort i beste sendetid på Dagsrevyen.

- Vi følte kanskje at det var best å holde den nyheten for oss selv denne gangen. NRK var hjemme hos oss for å lage lørdagsportrett. Vi hadde ikke tatt ned ultralydbildene fra kjøleskapet, så langt hadde vi ikke planlagt. Så da ble det sånn, men det ble jo en kjempefin måte å få delt nyheten på. Jeg får bare beklage til venner som ikke har fått beskjed, sa han lattermildt til Se og Hør den gang.

HØYLYTT: Per Sandberg settes ut av snorkingen til «Farmen»-kameraten Mímir Kristjánsson. Video TV 2 Sumo Vis mer

- Elendig timing

34-åringen fortalte videre at familien på tre gledet seg stort til sommeren.

- Jeg er overlykkelig over at det ser ut som at jeg får være med på fødselen. Det var en periode hvor jeg ikke fikk være med på ultralyd, på grunn av corona. Nå ser det ut til å lette litt, og det er veldig deilig å vite at ikke samboer skal føde alene, sa Mímir Kristjánsson den gang.

Ásta var også i full gang med forberedelsene til å bli storesøster.

- Hun gleder seg ekstremt. Det er den eneste leken som går på repeat om dagen. En av oss må leke lillesøster, så det har jeg gjort en stund, sa politikeren.

Til høsten er det stortingsvalg igjen, og Rødt-politikeren går derfor inn i valgkamp. Det er med andre ord en hektisk høst han har i vente.

PUNGET UT: Reality-profilen Henrik Elvejord Borg og hans svenske forlovede, Lisa Anckarman, har tatt forholdet nok et steg videre. Video: Rød Løper Vis mer

- Det er jo en elendig timing! Det blir et helvete å drasse på to unger. Valgkamp er jo jobbing døgnet rundt, og det blir nok ikke så mye soving på nettene. Så da er det om å gjøre å holde seg våken under debatter, sa han humoristisk til Se og Hør i april.

Kristjánsson var tidligere nyhetssjef i Klassekampen, men ga seg for å stille som ordførerkandidat for Rødt i Stavanger i 2019. Han har også gitt ut flere bøker. Han var likevel relativt ukjent for folk flest før han deltok i «Farmen kjendis» i fjor. Der kom han seg helt til finaleuka, men ble slått i semifinalen av Mia Gundersen.

LES OGSÅ: «Farmen»-Mímir: - Livredd for å finne mamma død

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer