Mariann Thomassen:

Røper babynavnet

Popartisten ble nylig tobarnsmor.

MAMMA IGJEN: Artist og vokalist Mariann Thomassen satte sitt andre barn til verden denne uken. Foto: Berit Roald / NTB
MAMMA IGJEN: Artist og vokalist Mariann Thomassen satte sitt andre barn til verden denne uken. Foto: Berit Roald / NTB Vis mer
Publisert

Onsdag morgen denne uken kunne artist Mariann Thomassen (42) og forloveden Kristian Kielland Asmyhr (36) ønske sitt andre barn velkommen til verden.

Gladnyheten delte den nybakte tobarnsmoren på Instagrams historiefunksjon. I en videosnutt fra sykehussengen skrev hun følgende:

«Jaaaaaaa!!!! Lillesøster kom til verden for 1.5 time siden. Klarte det - føde vaginalt».

NYFØDT: Den lille datteren var 52 cm lang da hun ble født, og veide 3925 gram. Foto: Privat
NYFØDT: Den lille datteren var 52 cm lang da hun ble født, og veide 3925 gram. Foto: Privat Vis mer

- Fødselen varte i 20 timer fra vannet gikk. Fikk ha med pappaen fra start til slutt - null stress, skrev hun i en SMS til Se og Hør like etterpå, og la til emneknaggen #jegføderikkealene.

Artisten skrev videre at hun var svært takknemlig for jordmødrene som guidet henne gjennom det hun beskrev som «himmel og helvete».

Avslører navnet

Thomassen har omtalt den nyfødte datteren som «kokosbolla», men fredag ettermiddag avslører hun navnet på babyen i et Instagram-innlegg.

«Iris Mathea. Født 12.mai kl 05.26 på AHUS. 3926 g og 52 cm. Vi elsker deg - Maja Rose, mamma og pappa. Endelig har kokkosbolla fått navn», skriver artisten til et lite glimt av den nyfødte datteren.

Thomassen og forloveden har altså valgt å kalle jenta si Iris Mathea.

BLITT MAMMA: Helene Olafsen forteller om livet som nybakt mamma i denne ukas «Senkveld». Video: TV 2 Vis mer

Andre barn

Det var i slutten av november i fjor at artisten og vokalisten i bandet Surferosa avslørte at hun ventet sitt andre barn med forloveden. Fra før har de datteren Maja Rose (2).

Det røpet hun selv i et Instagram-innlegg.

«Dette! Det største i livet skjer - vi skal bli foreldre igjen. Termin er i mai! Da vet enkelte hvorfor jeg har oppført meg så rart - hormonell og trøtt/sliten/kvalm … Vi gleder oss alle tre, Maja Rose synes det er stas å bli storesøster og min kjære gleder seg til mer kaos, eller hva Jan Kristian? Lørdagskos fra oss», skrev hun til et bilde av seg selv, der man tydelig kunne se den voksende gravidmagen.

Avslørte forlovelse

Paret avslørte også tidligere i fjor høst at de hadde forlovet seg. Nyheten røpet de på Instagram.

«04.10.2020 - Jeg sa JA», innledet Thomassen innlegget med. Der viste 42-åringen stolt frem forlovelsesringen.

«Herregud så fantastisk kjærligheten vår er - min elskling. Smiler og griner av hele seansen - tenker på at jeg skal gifte meg med min beste venn, pappa til Maja Rose og kjære kjæreste. Elsker deg, Jan Kristian min», skrev hun videre, sammen med en rekke hjerteemojier.

LES OGSÅ: Var med på fødselen over Zoom

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer