Triana Iglesias:

Røper babynavnet

Bare noen dager etter fødselen får følgerne vite hva programlederens nyfødte datter skal hete.

AVSLØRING: Kort tid etter fødselen deler Triana Iglesias et Instagram-innlegg hvor hun røper navnet på sin nyfødte datter. Foto: Morten Eik/ Se og Hør
AVSLØRING: Kort tid etter fødselen deler Triana Iglesias et Instagram-innlegg hvor hun røper navnet på sin nyfødte datter. Foto: Morten Eik/ Se og Hør Vis mer
Publisert

Forrige uke kom gladnyheten om at «Paradise Hotel»-programleder Triana Iglesias (38) har blitt mamma for første gang.

«Dere tror hendene mine er fulle nå - dere bør se hjertet mitt! Vår vakre, perfekte baby-jente ankom verden i går», skrev hun på Instagram.

Innlegget viste et bilde av noen små babyfingre som holdt et fast grep om sin forelders pekefinger.

Fødselen kom fem måneder etter at Iglesias røpet at hun var gravid, også denne nyheten delte 38-åringen på Instagram.

«Fem år med denne fantastiske sjelen ved min side. Gjennom mørke og lyse stunder. Med han har jeg vært så heldig å bli velsignet med vissheten om hvordan det er å elske noen betingelsesløst», skrev hun den gang om forloveden og den finske rapperen Mikael Gabriel (30) til et bilde hvor man tydelig kunne se babymagen.

VELDIG INTENST: Cenigiz Al og kjæresten Maiken ble foreldre til en liten i oktober. Vis mer

- Største gaven noensinne

Siden fødselen har Iglesias delt flere oppdateringer på Instagram om hvordan det står til etter familieforøkelsen.

Det har imidlertid ikke vært kjent hva datteren skal hete, før nå.

Til et bilde av den nybakte faren som holder rundt datteren, benytter Iglesias anledningen til å røpe navnet - Uma Aliénor.

«Den største gaven noensinne. En så ubetinget kjærlighet, ren, kraftig og uendelig», er blant det hun skriver i innlegget.

Triana Iglesias har hittil ikke besvart Se og Hørs henvendelser.

Uma er Iglesias og Gabriels første barn. Duoen møttes da de begge deltok på det internasjonale billøpet «Gumball 3000» i 2015.

Rett før 2016 bikket over til 2017 avslørte Iglesias og kjæresten på sosiale medier at de hadde tatt forholdet et steg videre - og forlovet seg.

ÅPENHJERTIG: Katarina Flatland og Harald Dobloug deler klipp fra fødestua i den nyeste episoden av podkasten «Åpen journal». Video: Rød Løper Vis mer

Tar med datteren

Iglesias, som har ledet «Paradise Hotel» fra begynnelsen av, har tidligere avslørt at hun skal lede den neste sesongen av realityprogrammet.

Avsløringen kom etter at det hadde blitt reist spørsmål ved om hun ville fortsette som programleder etter familieforøkelsen.

- Jeg hadde ikke sett for meg at jeg skulle takke ja, for jeg trodde ikke det skulle passe. Normalt spiller vi jo inn i januar, og det ville ikke ha gått. Jeg trodde rett og slett ikke det var mulig, fram til TV3 la noen andre tilbud på bordet. Det er jeg veldig takknemlig for, sa hun på telefon fra Finland i oktober i fjor.

GRÅTER PÅ TV: «Paradise Hotel»-programleder Triana Iglesias tar til tårene i parseremoni. Her forteller hun hvorfor hun ble så emosjonell. Video: Viaplay / Rød Løper Vis mer

Produksjonsselskapet har nemlig besluttet å flytte innspillingen. Den skal fortsatt foregå i Mexico, men ikke i samme tidsperiode som den tradisjonelt sett gjør. Iglesias ønsket imidlertid ikke å røpe når det blir, men påpekte at det passer for henne.

- Vi skal lage det samme kvalitetsprogrammet som alltid, og jeg er evig takknemlig for at de vil ha meg med en runde til. Forskjellen blir at jeg skal ha med en liten baby, som kommer til å være avhengig av meg.

Med på lasset blir også kjæresten som skal passe på datteren mens Iglesias er opptatt med innspillingen.

Ville beholde morkaka

Iglesias holdt kortene tett til brystet hva gjaldt å uttale seg om graviditeten, men da hun gjestet influenser og «Bloggerne»-profil Iselin Guttormsens podkast «G-punktet», lettet hun imidlertid på sløret.

I podkasten kom det blant annet fram at programlederen ønsket å beholde morkaka si etter fødselen.

- Så for eksempel når jeg sier at: «ja, jeg skal ha morkaka mi etterpå. Det er mitt organ, jeg skal ha den og jeg skal spise den». Så blir folk sånn: «hæ, det er sykt ekkelt», fortalte Iglesias, før Guttormsen raskt fulgte opp med spørsmål om hun faktisk skulle spise morkaka.

FØDSEL: Realitydeltaker Synøve Rex lot filmkameraet bli med inn da hun skulle føde datteren sin. Video: Dplay/ Rød Løper Vis mer

- Ja, jeg har funnet en dame som kan tørke denne kapselen for meg. For å være helt ærlig vet jeg ikke hundre prosent hva hun gjør, men jeg vet at hun tørker den, kanskje hun fermenterer den. Det er jeg ikke helt sikker på. Jeg har ikke satt meg veldig inn i det, svarte Iglesias ærlig.

SLEIT MED Å FÅ BARN: Louise Angelica Riise og John Arne Riise ønsket lenge å få barn, men det tok en stund før det ble virkelighet. Derfor har det vært viktig for Louise Angelica å være åpen - og dette tenker hun om flere barn. Video: Steffen Pettersen/Marcus Brenden/Ingebjørg Iversen Vis mer

Programlederen la imidlertid ikke skjul på at hun trodde at folk kom til å reagere på at hun snakket om at hun ønsket å spise morkaka si.

Det skal imidlertid nevnes at det hittil er uvisst hva Iglesias har gjort med morkaka si etter fødselen.

LES OGSÅ: Ble innlagt etter slalåm-drama

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer