Ellie Goulding og Caspar Jopling:

Røper babynavnet på uvanlig vis

Ekteparet fikk en sønn forrige uke.

NYBAKT MOR: Ellie Goulding fødte nylig sitt første barn, nå røper hun navnet. Her er hun avbildet med ektemannen Caspar Jopling. Foto: Shutterstock Editorial / NTB
NYBAKT MOR: Ellie Goulding fødte nylig sitt første barn, nå røper hun navnet. Her er hun avbildet med ektemannen Caspar Jopling. Foto: Shutterstock Editorial / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere i år avslørte den britiske artisten Ellie Goulding (34) at hun og ektemannen, kunsthandleren Caspar Jopling (29), ventet sitt første barn.

Selve graviditeten røpet «Love Me Like You Do»-artisten i et intervju med Vogue i februar. På tidspunktet var stjernen 30 uker på vei.

Forrige søndag delte imidlertid paret nyheten om at babyen var født. Det kom frem i et innlegg på Joplings Instagram-story:

GLADNYHET: Caspar Jopling delte nyheten på Instagram-story. Foto: Skjermdump fra Instagram
GLADNYHET: Caspar Jopling delte nyheten på Instagram-story. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

«Mor og baby er begge friske og lykkelige. Utrolig takknemlig».

ÅPENHJERTIG: Katarina Flatland og Harald Dobloug deler klipp fra fødestua i en episode av podkasten «Åpen journal». Video: Rød Løper Vis mer

Uvanlig

Paret har ikke delt bilder av den nyfødte babyen i sosiale medier, og de har holdt seg tause om både kjønn og navn, før nå.

I nok et innlegg på Instagram-story røper nemlig Jopling babynavnet.

Måten de velger å avsløre navnet på deres nyfødte barn, kan sies å være noe uvanlig . De har nemlig tatt bilde av en fødselsannonse i papiravisen The Times.

I fødselsannonsen kommer det frem både fødselsdato og kjønn på det nye familietilskuddet.

Ellie, eller Elena som hun egentlig heter, fødte nemlig en sønn 29. april, og sønnen har fått navnet Arthur Ever Winter Jopling.

Til bildet fra avisen la Jopling ved et sitat fra bibelen.

BESTEMT SEG: Etter seks uker, fikk Mari Haugersveens sønn endelig fått navn. Video: Privat Vis mer

- Føler meg mer menneskelig

I det ovennevnte intervjuet med Vogue avslørte artisten hvordan hun fant ut at hun var gravid. Goulding og Jopling, som for øvrig giftet seg i august i 2019, hadde nemlig ingen planer om å få barn så kjapt etter bryllupet.

- Det skjedde rundt den tiden da jeg og Caspar reiste bort i anledning vår ett års bryllupsdag, og det var i utgangspunktet da vi fikk vite det. Det var sprøtt fordi det var bryllupsdagen vår. Det var ikke planen. Tanken på å bli gravid virket ikke som en realitet, innrømmet 34-åringen.

EKTEPAR: Ellie Goulding og Caspar Jopling giftet seg i 2019. Foto: James Hardisty / Pa Photos / NTB
EKTEPAR: Ellie Goulding og Caspar Jopling giftet seg i 2019. Foto: James Hardisty / Pa Photos / NTB Vis mer

Selv om det ikke var planlagt trivdes likevel «Live Me Like You do»-sangeren godt som gravid:

- Å bli gravid gjør at jeg føler meg mer menneskelig. Jeg ønsker å finne et bedre ord enn kvinnelig, men jeg har kurver nå som jeg ikke hadde før. Det liker jeg, og det liker mannen min også.

DRITSKUMMELT: Cecilie Kåss Furuseth avsørte 30 desember at hun hadde blitt mor til en liten gutt. Da hun var på «P3morgen» snakket hun ut om fødselen. Video: NRK Vis mer

Staselig gjesteliste

Som nevnt var det i august 2019 at Goulding og Jopling ga hverandre sitt ja. Det skjedde i en storslått vielse i en av Nord-Europas største gotiske katedraler, York Minster, i den engelske byen Yorkshire.

Artisten gikk opp det lange kirkegulvet i en fotsid, elegant brudekjole fra motehuset Chloé. Kjolen hadde lange ermer og høy krage, og var spesialtilpasset den kjente middelalderkatedralen hvor bryllupet fant sted.

HVIT BRUD: Ellie Goulding var selv involvert i designet av sin egen brudekjole. Foto: Doug Peters / Pa Photos / NTB
HVIT BRUD: Ellie Goulding var selv involvert i designet av sin egen brudekjole. Foto: Doug Peters / Pa Photos / NTB Vis mer

Parets initialer var også brodert inn på brudens lange slør, og Goulding hadde selv vært svært involvert i designet av brudekjolen.

Blant gjestene i det storslåtte bryllupet, var prinsesse Eugenie (31) og ektemannen Jack Brooksbank (35), som for øvrig var en av brudgommens forlovere.

Knut Nærum var gjest i «Kåss til Kvelds» og der fotalte han om hvordan han svarte på konas frieri. Video: NRK Vis mer

Også prinsesse Beatrice (32) og ektemannen Edoardo Mapelli Mozzi (38), samt prinsessenes mor, Sarah (61) - som passende nok er hertuginne av York - var på plass under feiringen.

LES OGSÅ: - Jeg ble kvalm av meg selv

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer