Katy Perry og Orlando Bloom:

Røper babyens kjønn

Stjerneparet venter barn sammen til sommeren.

BLIR FORELDRE: Katy Perry og Orlando Bloom. Foto: NTB Scanpix
BLIR FORELDRE: Katy Perry og Orlando Bloom. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I begynnelsen av mars slapp Katy Perry (35) musikkvideoen til låten «Never Worn White», der en voksende babymage kom til syne.

Med det annonserte hun at hun og forloveden Orlando Bloom (43) venter sitt første barn sammen, og i en livesending på Instagram delte sangstjernen i ettertid flere detaljer.

- Vi gleder oss og er lykkelige, og dette er antakelig det lengste jeg har holdt på en hemmelighet. Jeg liker å fortelle dere alt, men jeg visste at jeg ville fortelle dere dette på den beste måten - som er gjennom musikk. For det er måten jeg snakker med dere på, sa Perry i videoen, og la til at den lille i magen etter planen kommer til sommeren.

Det hun derimot ikke sa noe om, var om duoen venter gutt eller jente, men nå røper paret kjønnet.

Glasur-avsløring

Fredag delte nemlig sangeren et bilde på Instagram av Bloom dekket i det som ser ut til å være glasur i ansiktet. Fargen på glasuren er rosa.

- Det er en jente, skriver hun til bildet av forloveden.

View this post on Instagram

💕 it’s a girl 💕

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on

Bildet har i skrivende stund fått godt over 2,7 millioner likerklikk, og det renner inn med både jubel og lykkeønskninger i kommentarfeltet.

Dette blir Perrys første barn, mens Bloom har sønnen Flynn (9) med ekskona og modellen Miranda Kerr.

Orlando Bloom og Katy Perry sammen på Adele-konsert Video licensed from NTB Scanpix / Splash Vis mer

Flere gladnyheter

De vordende foreldrene ble kjærester i 2016, før de i 2017 gikk fra hverandre en kort periode. Året etter fant de tilbake til hverandre, og siden har gladnyhetene kommet nærmest som perler på en snor.

På valentinsdagen i fjor gikk nemlig Bloom ned på kne, og nyheten om at de var forlovet delte Perry på Instagram, der hun skrev følgende:

«Full Bloom».

View this post on Instagram

full bloom

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on

Et bryllup har foreløpig ikke funnet sted, men trolig blir det en stund til - da duoen får mer enn nok å holde hendene i når de nå skal bli foreldre.

Ønsket seg flere barn

Dette blir altså Blooms andre barn, og at han har ønsket å utvide familien, har han aldri lagt skjul på.

I fjor sa nemlig 43-åringen i et intervju med magasinet «Man About Town» at han ville ha barn.

- Jeg vil virkelig bare nyte familie og venner, min vakre sønn og å få flere barn, sa skuespilleren i november i fjor, ifølge Metro, før han fortsatte:

- Jeg vil være sikkert på at når jeg setter i gang med det, så er det med hele hjertet. Jeg er klar på hva det betyr, i motsetning til en romantisk idé om hva det betyr å være i et forhold.

LES OGSÅ: - Tungt å puste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer