Julie Bergan:

Røper at hun har flyttet sammen med kjæresten

Artisten åpner seg om stormforelskelsen.

<strong>KJÆRLIGHETEN BLOMSTRER:</strong> Sangstjernen Julie Bergan røpet under radiosending at hun har fått seg samboer. Her avbildet under Spellemannsprisen i februar. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
KJÆRLIGHETEN BLOMSTRER: Sangstjernen Julie Bergan røpet under radiosending at hun har fått seg samboer. Her avbildet under Spellemannsprisen i februar. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I februar ble det kjent at stjerneduoen Julie Bergan (24) og Astrid Smeplass (21), skulle flytte fra hverandre etter å ha vært romvenninner i flere år.

Bergan fortalte til Se og Hør at årsaken var at hun skulle kjøpe seg leilighet og dermed flytte for seg selv.

Nylig delte hun i sosiale medier at hun endelig er eier av sin egen leilighet i Oslo.

«Er offisielt eier av min første leilighet!!!!! Har ikke en eneste møbel, men jeg har tak over hodet, så det går fint», skrev hun på Instagram.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Blitt samboer

I forbindelse med promoteringen av sin helt nye låt «U Got Me», gjestet Skien-jenta «Morgenshowet» på NRJ fredag morgen, der kjærlighet og leilighetskjøp var blant temaene.

Hun kom også med en avsløring, nemlig at hun og kjæresten har blitt samboere. «Arigato»-sangeren påpeker at det er hun som eier leiligheten, men at kjæresten har flyttet inn med henne i den nye leiligheten.

- Det er surrealistisk å ha kjøpt seg leilighet. Det er ikke så veldig annerledes, utenom at det er mye høyere utgifter og at jeg er gjeldsslave i 30 år, sier hun lattermildt i radioprogrammet.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Første kjæreste

Det var i november i fjor at popartisten røpet at hun hadde funnet kjærligheten, og at hun for første gang i sitt liv er forelsket.

I ettertid har hun imidlertid vært ordknapp når det gjelder forholdet, og hun har heller ikke ønsket å røpe hvem den utkårede er.

Under «Morgenshowet»-sendingen går hun imidlertid dypt når hun snakker om kjæresten og stormforelskelsen.

- Det er helt fantastisk og helt jævlig å være forelsket. Man blir gal fordi man føler at man mister litt kontrollen over seg selv. Jeg har alltid vært en person som har hatt kontroll over følelsene og valgene mine, og plutselig blir man satt ut av spill, forklarer hun i programmet.

Bergan mener at hun har lært mye etter at hun gikk inn i sitt aller første forhold.

- Jeg tror ikke at jeg er så veldig vanskelig å ha med å gjøre. Alle har sine ting, og man lærer jo mye om seg selv også. Det er jo første gang jeg har kjæreste. Med venner, så finner man jo personer som alltid vil det samme, føler det samme og tenker det samme om ting. Også er det kanskje ikke sånn når man møter et menneske som har vokst opp et helt annet sted, og som har hatt helt andre mennesker rundt seg, meddeler hun.

Var venner først

Da Se og Hør møtte Julie Bergan under P3 Gull i november, fortalte hun at hun kjente kjæresten en stund før de ble sammen.

At de to skulle bli kjærester var noe hun ikke hadde sett for seg.

- Vi har vært venner i noen år, og plutselig blusset det litt opp, så jeg vet egentlig ikke helt hva som skjedde, jeg, sa hun den gang.

Dette var kun dager etter at hun for første gang røpet at hun hadde fått seg kjæreste. Det gjorde hun da hun gjestet radioprogrammet «Christine» på P3.

- Jeg har jo kun vært forelsket én gang, aka nå, sa hun under sendingen, og la til at hun ikke vet hva som skal til for å finne den rette, men at hun nådde et punkt hvor det føltes riktig.

- Det er vel det at personen var en veldig god venn, en man syns var attraktiv og en som så meg for den jeg er, sa hun.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

<strong>POPULÆR:</strong> Julie Bergan har de siste årene gjort stor suksess med låter som «Arigato» og «Blackout». Hun har også nylig gitt ut låta «Ignite» sammen med Alan Walker. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
POPULÆR: Julie Bergan har de siste årene gjort stor suksess med låter som «Arigato» og «Blackout». Hun har også nylig gitt ut låta «Ignite» sammen med Alan Walker. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer

Kysset først etter fire måneder

Julie Bergans tidligere romvenninne, Astrid Smeplass, svever også på en rosa sky om dagen. I fjor avslørte også hun at hun hadde fått seg kjæreste, kajakkpadler Per Christian Wessel.

Det røpet hun i et intervju med svenske Elle.

I liket med Bergan, har også Smeplass vært privat når det gjelder detaljer om forholdet, men denne uken gjorde hun et unntak.

- MÅTTE GOOGLE: Astrid S ville imponere sine daværende svigerforeldre, men løgnen slo fort tilbake på artisten, som plutselig befant seg midt i en kattefødsel. Video: NRK Vis mer

I podkasten til Ida Fladen (32), «Ida med hjertet i hånden», snakket hun åpenhjertig om kjærlighetslivet sitt.

- Vi møttes gjennom en felles venn, da vi var på kino. Jeg husker at vi var venner en stund, noe som sikkert hjalp før de romantiske følelsene kom inn i bildet og vi skjønte at her er det kanskje noe, sa hun, og fortsatte:

- Vi var mye sammen og gjorde masse ting sammen. Han presset meg aldri til å være intim, og det tror jeg er en av de første gangene jeg har opplevd at noen virkelig leser meg så godt og skjønner med en gang at «det her synes Astrid er litt vanskelig, og derfor tar jeg det i hennes tempo».

Selv om det føles riktig med Per, røper hun likevel at det tok flere måneder før de kysset for første gang.

- Fra da vi fikk romantiske følelser for hverandre, tok det kanskje fire måneder. Jeg merker at han har gjort meg trygg på en helt annen måte, og at det har føltes veldig befriende å ha blitt en mer intim person, sa hun.

LES OGSÅ: Var forelsket i fotballstjernen i flere år

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer