Tammy Hembrow:

Røper årsaken til sjokkbruddet

Forlovet seg og fikk barn - så tok det brått slutt.

BRUDD: Tammy Hembrow letter på sløret om bruddet med eksforloveden. Foto: Instagram / Tammy Hembrow
BRUDD: Tammy Hembrow letter på sløret om bruddet med eksforloveden. Foto: Instagram / Tammy Hembrow Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Treningsinfluenseren Tammy Hembrow (28) har i løpet av de siste årene blitt en av Australias mest suksessrike influensere, og har imponerende 16,4 millioner følgere på Instagram.

Med andre ord er det mange som følger tett med på livet til 28-åringen, og flere ble trolig investert da hun begynte å date Matt Poole (34) i 2020.

I november 2021 ble de forlovet, og året etter fikk de sin første datter, Posy. Lykken ble derimot kortvarig for paret, og det gikk ikke ubemerket hen da de plutselig ikke var så mye sammen lenger.

Florerte bruddrykter

På tampen av fjoråret begynte ryktene for alvor å svirre om at de to hadde gått fra hverandre, etter at Hembrow ble sett uten forlovelsesring.

Kort tid etter glapp bruddnyheten, etter at influeseren skal ha fortalt en sminkør om at det var «tøft arbeid å være alenemor til tre». Det meldte Daily Mail.

Først nå bryter hun tausheten om bruddet, og avslører årsaken til hvorfor det ble slutt. Det gjør hun i kommentarfeltet til en TikTok-video, hvor hun introduserer seg selv for sine nye følgere, melder australske News.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer