Selena Gomez

Røper årsaken til bruddet

- Det er ikke gøy.

SELENA GOMEZ: Så fort kan det gå! Selena Gomez snakker ut om det smertefulle bruddet. Foto: Skjermdump fra Instagram / selenagomez
SELENA GOMEZ: Så fort kan det gå! Selena Gomez snakker ut om det smertefulle bruddet. Foto: Skjermdump fra Instagram / selenagomez Vis mer
Publisert

Den som følger serie-suksessen «Only murders in the building» har sett Selena Gomez (31) kaste seg ut i fryktløs mysterieløsing sammen med sølvrevene Steve Martin (78) og Martin Short (73).

På privaten har det derimot ikke gått like mye på skinner for Gomez.

Ikke bare har hun vært åpen om at hun lider av den autoimmune sykdommen lupus, som kan gi kronisk inflammasjon i deler av kroppen, slik som blant annet hud, ledd, hjerte og lunger. Som følge av sykdommen har hun gjennomgått en nyretransplantasjon.

TikTok kokte etter at Selena Gomez dukket opp i brudekjole. Reporter: Nora Skavhaug. Video: NTB, Hulu. Vis mer

I tillegg har Gomez vært åpen om at hun sliter med angst og depresjon, og hun fikk i 2019 den høythengende McLean Award for sin åpenhet rundt mental helse.

I september 2023 delte stjernen nyheten om at hun hadde fått nok en utfordring. Det var på Instagram Gomez poserte med armen i gips for sine 428 millioner følgere, og i en Instagram-story fikk den bekymrede fansen svar på hva som egentlig hadde skjedd:

«Jeg skulle ønske jeg hadde en skikkelig kul historie om at jeg hadde reddet noens liv, eller noe», begynte hun Instagram-storyen.

BRUDD: Smertefullt håndleddsbrudd. I en story delte Selena Gomez årsaken. Foto: Skjermdump fra Instagram / selenagomez
BRUDD: Smertefullt håndleddsbrudd. I en story delte Selena Gomez årsaken. Foto: Skjermdump fra Instagram / selenagomez Vis mer

Selena + Justin forever

Selena Gomez har hatt en eventyrlig karriere siden hun debuterte som barnestjerne i serien «Barney & Friends» i 2002 og siden vokste hun mer eller mindre opp på settet i Disney-serier.

I dag er hun en av verdens mest kjente navn, som skuespiller, sanger og produsent, og som forretningskvinne er navnet hennes nærmest synonymt med suksess.

Gomez ble født i Texas i 1992, og mens faren har meksikanske røtter, er moren av italiensk avstamning. I årene 2010 til 2018 var hun sammen med artist Justin Bieber (29), og mange av hans fans har hatt vanskelig for å akseptere at de to ikke lenger er et par, og har gitt superstjernens kone Haley Bieber (26) ufortjent mye pepper.

SWEETHEARTS: Selena Gomez og Justin Bieber på American Music Awards i 2011. De var et par frem til 2018. Foto: Jim Ruymen / UPI / Shutterstock / NTB
SWEETHEARTS: Selena Gomez og Justin Bieber på American Music Awards i 2011. De var et par frem til 2018. Foto: Jim Ruymen / UPI / Shutterstock / NTB Vis mer

Selv om Gomez synes å karrieremessig seile på en bølge av suksess, har det altså helsemessig ikke gått like glatt. Eller har det kanskje gått litt for glatt? Da hun i september 2023 endte på legevakten med brukket håndledd, var Gomez forklaring følgende:

«Jeg hadde på meg en lang kjole - en sommerkjole - og jeg gikk fra bilen til huset og snublet».

Astrid S forteller om da hun skrev en duett til seg selv og Justin Bieber. Reporter: Thea Hope. Video: Nora Skavhaug. Vis mer

I kommentarfeltet har støtten ikke latt vente på seg, og radiovert Ellen K var en av dem som engasjerte seg, med kommentar om at hun var glad Selena ikke slo ut tennene.

«Ja, det samme sa legene», svarte Gomez. «Jeg antar man kan se lyst på det, men det er ikke gøy. Det er ikke gøy».

Vi ønsker Selena Gomez god bedring!

Denne saken ble først publisert på KK.no

LES OGSÅ: «Han foretrekker modeller»

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer