Sharon Osbourne:

Røper årsaken bak sjokk-forandringen

Derfor forsvant stjernens ikoniske, røde sveis.

NY SVEIS: Mange fikk seg nok en overraskelse da Sharon Osbourne sa farvel til sin røde signaturlook i februar. Nå letter 67-åringen på sløret om den plutselige forandringen. Foto: NTB Scanpix
NY SVEIS: Mange fikk seg nok en overraskelse da Sharon Osbourne sa farvel til sin røde signaturlook i februar. Nå letter 67-åringen på sløret om den plutselige forandringen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

«The Osbournes»-profilen og talentdommeren Sharon Osbourne (67) har gjennom årenes løp blitt svært godt kjent for sine røde lokker. Tv-stjernen har tviholdt på den ikoniske sveisen i over 18 år, og derfor ble nok mange sjokkerte da hun tidligere i år farget håret grått.

Det var i februar at Sharons frisør, Jack Martin, avslørte på Instagram at 67-åringen hadde kvittet seg signaturlooken hun har hatt siden 2002. Og kort tid etterpå strømmet det inn med positive tilbakemeldinger på den nye hårfargen.

Selv har «The Talk»-stjernen vært heller taus om det plutselige stilskiftet, men i et intervju med People forteller hun nå om bakgrunnen for den store forandringen.

- Ble en del av meg

Osbourne startet å farge håret allerede i 20-årene da hun merket at hun begynte å bli grå. Videre forteller hun at hun har naturlig rødbrunt hår, og at det ble rødere og rødere med årene. «The Osbournes»-stjernen måtte likevel farge det jevnlig for å holde rødfargen ved like.

Etter år med konstant farging, ofte ukentlig, ble håret skadet. Dette førte til at Osbourne søkte et alternativ.

- Jeg ble vant til å være bundet av en hårfarge. Når du farger håret ditt rødt, er det veldig vanskelig å få fargen ut igjen, forklarer Osbourne i intervjuet.

I perioder var 67-åringen så opptatt av det røde håret at hun kunne finne på å farge det på egenhånd dersom hun reiste på ferie lenger enn én uke. Hun innrømmer at fargen rett og slett ble en del av henne.

Dermed var forvandlingen også stor for henne selv da hun sa farvel til de røde lokkene etter nesten to tiår.

- Jeg kunne gå forbi et speil og tenke: «Hvem er det? Å, det er meg», sier hun, og legger til at hun føler seg langt friere med grått hår.

OSBOURNE-FAMILIEN: Her er Sharon Osbourne med sin nye grå hårfarge i februar. I midten sitter ektemannen Ozzy, og til høyre datteren Kelly. Foto: NTB Scanpix
OSBOURNE-FAMILIEN: Her er Sharon Osbourne med sin nye grå hårfarge i februar. I midten sitter ektemannen Ozzy, og til høyre datteren Kelly. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Positive tilbakemeldinger

Det var som nevnt Osbournes frisør, Jack Martin, som røpet det store stilskiftet på sin Instagram-konto tidligere i år. Der kunne man se tv-stjernen avbildet med hvitt hår for første gang - en stor kontrast til hennes tidligere manke.

- Sharon har 100 prosent hvitt hår og hun har farget håret sitt hver uke de siste 18 årene. Hun forklarte meg at hun har ville gjennomføre denne forvandlingen lenge, men hver gang hun har forsøkt har det endt i katastrofe, skrev Martin til før- og etterbildet av henne.

Selv om det var snakk om en stor forandring for 67-åringen, fikk Osbourne svært mange hyggelige kommentarer på den nye looken.

RØD MANKE: Slik har vi vært vane med å se Sharon Osbourne de siste årene - men nå er den røde luggen historie. Foto: NTB Scanpix
RØD MANKE: Slik har vi vært vane med å se Sharon Osbourne de siste årene - men nå er den røde luggen historie. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Hun ser seriøst ut som en kongelig med sitt hvite hår, lød en av kommentarene.

- Herregud, dette er så vakkert. Det du gjør er fantastisk, mente en annen.

Jack Martin står også bak flere andre kjendisfrisyrer. I anledning årets Oscar-utdeling var det skuespiller Jane Fonda (82) som ble fin på håret i Jack Martins frisørstol, i forkant av at hun skulle dele ut pris for beste film.

LES OGSÅ: - Jeg kjente henne ikke igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer