Mayim Bialik:

Røper årelang krangel med stjernekollega

- Det var grusomt, innrømmer skuespilleren.

UVENNER: Tv-profilen Mayim Bialik avslører at hun hadde en «fryktelig krangel» med Hollywood-stjernen Neil Patrick Harris. Foto: AP Photo/Damian Dovarganes/NTB
UVENNER: Tv-profilen Mayim Bialik avslører at hun hadde en «fryktelig krangel» med Hollywood-stjernen Neil Patrick Harris. Foto: AP Photo/Damian Dovarganes/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skuespiller Mayim Bialik (45) har venner i Hollywood-eliten etter å blant annet ha spilt i «The Big Bang Theory» i en årrekke. Men også fiffen har krangler seg i mellom, og det er ikke alltid god stemning mellom stjernene.

Hun avslører nå overfor talkshowvert James Corden i «The Late Late Show» at hun for noen år siden havnet i en «fryktelig krangel» med «How I Met Your Mother»-stjernen Neil Patrick Harris (48).

VOLDSOM KRANGEL: I realityserien «Tufte» blir vi bedre kjent med Olaf Tufte, familien hans og rolaget. Under et treningsopphold i Italia bryter det ut i en voldsom krangel mellom Olaf og Erik på rolaget. Video: TV 2 Vis mer

Nektet å reise seg

De to hadde vært gode venner lenge, men denne episoden skulle altså sørge for en isfront mellom de to i flere år. Vi skal helt tilbake til 1997 da Harris spilte i musikaloppsetningen «Rent». Mayim er nemlig ikke fan av musikaler.

Da forestillingen var over reiste publikum seg og klappet - men ikke Bialik.

- Altså, dette er lenge siden. Men når vennen din er i et teaterstykke og alle klapper på slutten, og du sier til kjæresten din ved siden av deg at «jeg vil ikke reise meg for dette». Også ser du rett opp og Neil Patrick Harris ser rett på det - da er det en dårlig dag, forklarer 45-åringen lattermildt, som på tidspunktet var tenåring.

EMOSJONELT: Big Bang Theory går av med et smell i siste episode og imponerer seere. Kilde: CNN. Vis mer

Hun understreker at han var fantastisk i rollen, men at hun ikke følte noen trang til å heie på ham.

- Altså, han er utrolig, men jeg var bare ikke inni det å gi en stående applaus. Det var bare ikke min greie, fortsetter hun.

- Det var grusomt

Dette skal hun også ha sagt til kjæresten. Til tross for applausen fikk Harris med seg det hele.

- Da jeg gikk bak scenen for å si hei til ham, sa han, og jeg tuller ikke, «hvorfor sa du at du ikke ville reise deg?». Han leste på leppene mine. Jeg hadde ikke noe godt svar. Det var grusomt. Det var ille, sier hun.

Heldigvis har duoen lagt hendelsen bak seg, og er i dag gode venner igjen.

RASER: Rachel Sadiki konfronterer Markus Grønberg etter at rykter begynner å spre seg på «Paradise Hotel». Det ender i full krangel. Video: Viaplay / Rød Løper Vis mer

Hun forteller nemlig avslutningsvis at de ikke snakket sammen på lenge, men at han tilga henne ved blant annet å sende blomster da han fikk høre hvor dårlig samvittighet hun har hatt siden hendelsen.

Nå har Harris på sin side uttalt til US Weekly at han synes det er rart at hun fortsetter å dra opp hendelsen.

- Jeg mener hun fortalte historien, den samme historien, for flere år siden, sier han, og er tilsynelatende ferdig med det hele.

LES OGSÅ: - Jeg var livredd for karrieren min

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer