Khloé Kardashian:

Røper aktuelle babynavn

Snakker ut for første gang siden babynyheten.

BLIR MAMMA: Khloé Kardashian venter sitt første barn med kjæresten og basketballspilleren Tristan Thompson. Foto: NTB Scanpix
BLIR MAMMA: Khloé Kardashian venter sitt første barn med kjæresten og basketballspilleren Tristan Thompson. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Khloé (Se og Hør): I desember bekreftet realiy-stjernen Khloé Kardashian (33) det fansen lenge hadde ventet på, da hun la ut en gravid mage på Instagram.

- Min største drøm er oppfylt. Vi skal ha barn, skrev Khloé under bildet som raskt skapte store overskrifter i internasjonal presse.

Tidligere denne uken dukket 33-åringen opp i sitt første TV-intervju etter babynyheten. Intervjuet ble gjort hos ingen ringere enn talkshowstjernen Ellen DeGeneres (59).

Under intervjuet kom spørsmålet om babynavn opp ganske raskt, og talkshow-verten tilbød seg å hjelpe til med navnevalget hvis de trengte det. Khloé fastslo at det ikke var noe lett valg, men at hun har noen navn klare.

- Hvis det blir en gutt tror jeg at vi går for en juniorvariant, Tristan Jr., fortalte skjønnheten og la til:

- Men hvis det blir en jente vet jeg ikke engang hvor jeg skal begynne.

Selv om realitystjernen ikke har noen jentenavn klare, fortalte hun at hun ønsker at forbokstaven i navnet skal være «K» eller «T», altså samme forbokstav som henne selv eller babyfaren Tristan Thompson (26).

Kjønnet avsløres på TV

Allerede i oktober, mens babyryktene fremdeles florerte, hevdet amerikanske People at flere kilder nær paret hadde avslørt at turtelduene ventet en sønn.

Duoen har foreløpig kun annonsert graviditeten, ikke kjønnet. Onsdag denne uken skrev Khloé på sin Twitter-profil at kjønnet kommer til å bli annonsert i en episode av realityserien «Keeping Up With The Kardashians».​

Kardashian-søsteren avslørte i slutten av desember at hun er hele seks måneder på vei, og kjæresten Tristan gleder seg stort til å bli pappa igjen. NBA-spilleren har sønnen Prince Oliver (1) fra et tidligere forhold.

Mange gratulasjoner

Etter Khloé og Tristans etterlengtede annonsering av familieforøkselsen, var supermodell Bella Hadid (21), som for øvrig også er en god venn av Kardashian-Jenner-klanen, en av de første til å sende sine lykkeønskninger til 33-åringen.

- Jeg er fullstendig i tårer, Khloé. Jeg er så glad på dine vegne og du kommer til å bli den beste moren, skrev hun i kommentarfeltet på Instagram.

Da Khloé bekreftet ryktene, skrev hun at hun var overlykkelig. Det la hun ikke skjul på overfor Bella heller.

- Tusen takk pene deg. Elsker deg. Jeg kan fremdeles ikke tro det, skrev hun tilbake.​​

Saken fortsetter under bildet.

Den britiske artisten Cheryl Cole​ (34) ble selv mor for første gang tidligere i år, og i tillegg til å glede seg på 33-åringens vegne, fortalte hun Khloé hvilken glede hun har i vente.

FORELSKET: Khloé har ved flere anledninger skrytt av kjæresten Tristan, og har uttalt at hun aldri før har vært så forelsket som hun er nå. Her er paret avbildet i Miami. Foto: Splash News / NTB Scanpix
FORELSKET: Khloé har ved flere anledninger skrytt av kjæresten Tristan, og har uttalt at hun aldri før har vært så forelsket som hun er nå. Her er paret avbildet i Miami. Foto: Splash News / NTB Scanpix Vis mer

- Khloé! For noen fantastiske nyheter. Jeg kunne ikke vært gladere for deg. Din vakre sjel. Du er i ferd med å få den beste og mest dyrbare tiden av livet ditt. Og du fortjener det fullt og helt. Gratulerer mamma. Ønsker deg en frisk graviditet og for en fantastisk måte å starte det nye året på, skrev hun.

Endelig familieklar

Khloé og Tristan begynte å date for litt over ett år siden, og allerede i april avslørte 33-åringen at hun hadde ønsker om å stifte familie med idrettsstjernen.

- Jeg har aldri vært forelsket på denne måten før, fortalte hun til US magazine, ifølge E! News.

Det har nemlig ikke alltid vært like lett på kjærlighetsfronten for den populære realitystjernen, som tidligere var gift med NBA-proffen Lamar Odom (38).

Saken fortsetter under bildet.

TURBULENT FORHOLD: Khloé Kardashian var tidligere gift med Lamar Odom, men paret skilte seg i 2013. Foto: AP / Evan Agostini
TURBULENT FORHOLD: Khloé Kardashian var tidligere gift med Lamar Odom, men paret skilte seg i 2013. Foto: AP / Evan Agostini Vis mer

Etter fire år som ektepar søkte hun om skilsmisse i desember i 2013. Grunnen til bruddet skal ha vært at Lamar slet tungt med rusmisbruk og hadde vært utro med flere kvinner bak realitystjernens rygg.

Også da hun var sammen med Lamar snakket Khloé om å få barn, men i virkeligheten var realitystjernens mammaplaner en eneste stor løgn.​​

LES OGSÅ: Mor og sønn stråler etter fødselen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer