SOMMERBRYLLUP: Wayne Rooney og forloveden Coleen McLoughlin planlegger en stor bryllupsfest i midten av juni. Foto: Stella Pictures
SOMMERBRYLLUP: Wayne Rooney og forloveden Coleen McLoughlin planlegger en stor bryllupsfest i midten av juni. Foto: Stella PicturesVis mer

Rooneys millionbryllup i Frankrike

Wayne Rooney og Coleen McLoughlin planlegger sommerbryllup i Frankrike.

SEHER.NO: Til sommeren er det klart for bryllup for superparet Wayne Rooney (22) og Coleen McLoughlin. Men dessverre for engelske fans har paret bestemt seg for å gi hverandre sitt ja i Frankrike.

Festen vil ifølge The Sun vare i fire dager, og paret vil fly venner og familie ned i privatfly den 10. juni. Bryllupet vil mest sannsynlig stå den 12. juni, mens festen avsluttes 14. juni.

Prislappen er på over 30 millioner norske kroner!

Coleen har de siste månedene vært i tvil om hun skulle velge Italia eller Frankrike, men bestemte seg til slutt for et slott sør i Frankrike.

Detaljene for selve bryllupsfesten er fortsatt hemmelige, men alle gjestene har fått beskjed om å holde kalenderen tom fra 10 til 14 juni.

- Coleen ville holde festen over flere dager siden gjestene må reise såpass langt, sier en kilde nær paret til The Sun.

Det er ingen tvil om at det kommende brudeparet planlegger en storslått fest. Bare kjolen til Coleen har en prislapp på over 1 million kroner.

LES OGSÅ: Wayne får nytt sex-sjokk