<strong>SINT:</strong> Fotballfruen Coleen Rooney (32) hevder bestemt at hun ikke er en diva, etter påstander om at hun skal ha tatt seg litt for store friheter på et rutefly. Foto: NTB Scanpix
SINT: Fotballfruen Coleen Rooney (32) hevder bestemt at hun ikke er en diva, etter påstander om at hun skal ha tatt seg litt for store friheter på et rutefly. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Coleen Rooney:

Rooneys kone raser etter flytur

Sint på medpassasjer som tegnet bilde av henne som en diva.

Publisert
Sist oppdatert

Wayne Rooneys kone - Coleen Rooney (32) - raser etter en flytur fra Portugal til Manchester. En medpassasjer hevder han og følget ble tvunget bakover i flyet for å rydde plass til Coleen og barna.

- Latterlig, skriver trebarnsmoren i en tirade på Twitter.

Passasjeren Mark Cassin (51) hevder han og gruppa på fem andre personer ble beordret til å sitte ved de «stinkende toalettene» bak i flyet. Dette til tross for at de hadde forhåndsbestilt seter lenger fram.

<strong>PÅ TUR MED FAMILIEN:</strong> Coleen og Wayne Rooney har vært gift siden 2008, og har nå fire sønner sammen. Her med de tre eldste. Foto: NTB Scanpix
PÅ TUR MED FAMILIEN: Coleen og Wayne Rooney har vært gift siden 2008, og har nå fire sønner sammen. Her med de tre eldste. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Forbløffet

Ifølge avisa The Independent hevder Cassin at hans gruppe fikk beskjed av flypersonalet om flytte bakover, fra rad 29 til 33. Dette angivelig for å rydde plass til en celebritet om bord.

Flere engelske aviser skriver om hendelsen på Jet2-flyet. Ifølge The Mirror betalte Mark Cassin 2735 pund - eller 29 200 kroner - for flybillettene til seg og følget. Han sørget for å sikre plassene han ønsket seg.

Da han kom på flyplassen, ble han forbløffet over at han fikk beskjed om at gruppa ikke fikk sitte der likevel. Årsak: Coleen Rooney og barna Kai (8), Klay (5) og Cass (seks måneder) skulle angivelig ha setene.

I en klage til flyselskapet skriver han - ifølge Manchester Evening News - at han hadde et helt spesielt ønske om ikke å sitte i nærheten av toalettene. Dette på grunn av dårlig erfaring med dette ved en tidligere anledning. Ifølge samme avis beklager Jet2 hendelsen, men sier at Cassin og følget ble flyttet bakover av «sikkerhetsmessige grunner».

<strong>TURBULENT:</strong> Ekteparet Rooney forbigår sjelden i stillhet i media, og har skapt en rekke skandaløse overskrifter sammen, blant annet for Rooneys utroskap. Her er de sammen i fjor sommer. Foto: NTB Scanpix
TURBULENT: Ekteparet Rooney forbigår sjelden i stillhet i media, og har skapt en rekke skandaløse overskrifter sammen, blant annet for Rooneys utroskap. Her er de sammen i fjor sommer. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Tok setet jeg fikk tildelt

Angivelig kunne det ikke sitte barn under 14 år på bakerste rad. Dermed rykket Coleen Rooney og barna fram. Cassin mener - på sin side - at han og følget ble behandlet som «annenrangs mennesker». Han valgte å stå fram med historien i avisene.

Dette får Coleen Rooney til å rase på Twitter:

- Historien i media om flyturen min hjem fra Portugal er fullstendig latterlig. Dette er første gang jeg hører historien … Jeg ble gitt disse setene ved innsjekkingen i Ana. Jeg spurte ikke om noen spesielle seter. Jeg tok setene jeg fikk tildelt.

Hun fortsetter:

- Setene var bak i flyet, det var ingen ekstra beinplass å krangle om. Jeg var sammen med mine tre barn og to brødre. Tre på en rad, og tre på en annen rad. Jeg var ikke sammen med venner, slik det er blitt hevdet. Ifølge Jet2 må du være 14 år eller eldre for å sitte på bakerste rad. Kanskje det var årsaken til at jeg ble flyttet. Jeg hadde tre barn som var åtte år eller yngre.

Tordner mot divarykter

- Mannen som har klaget i en veldig spydig tone, prøver å gjøre meg til en diva. Det er jeg veldig langt unna å være. Jeg visste ikke om denne situasjonen. Jeg var bare en mamma som reiste med barna sine, akkurat som andre.

- Jeg gjør ikke dette for å prøve å forklare noe som helst. Dette er til mannen som gikk til avisene og solgte historien. Han prøver å få meg til å framstå som noe jeg ikke er.

På Twitter har Coleen Rooney lagt ut noe hun mener er et snikbilde av seg selv:

- De satt nære nok til å ta dette … sleipt, skriver hun.

Den misfornøyde medpassasjeren, Mark Cassin, hevder han allerede ved innsjekkingen fikk beskjed om at de forhåndsbestilte setene hadde gått til en annen passasjer.

- Jeg synes det er latterlig, sier han, ifølge Manchester Evening News.

Saken fortsetter under:

Ikke fornøyd

- Med mindre det er av medisinske grunner - eller foreldre blir splittet fra barna sine - forstår jeg ikke hvorfor en hel rekke av oss måtte flytte på grunn av andre passasjerer.

- Jeg snakket med en i flybetjeningen og spurte hvorfor vi måtte flytte. Hun sa bare at Coleen Rooney var om bord og ønsket at hennes selskap skulle sitte sammen.

- Da vi kom på flyet, oppdaget vi at vi var plassert nære toalettene. Det duftet. Vi kunne ikke spise mat på normal måte. Det luktet vondt, tordner han.

En talsperson for Jet2 sier:

- Vi har vært i kontakt med Mark og beklaget at vi flyttet ham fra rad 29 til 33. Vi har tilbudt ham full refusjon for kostnadene ved de forhåndsbestilte setene.

Coleen Rooney reiste uten ektemannen Wayne fordi han nå spiller fotball i D.C. United i Washington. Spørsmålet er om hun vil flytte etter, eller bli boende i England med barna.

LES OGSÅ: - Bryllupet tok knekken på forholdet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer