Rooneys kjæreste fikk nei

Coleen McLoughlin får visst ikke alt hun peker på.

SKUFFET: Coleen McLoughlin og Wayne Rooney skal være frustererte over at Take That ikke ville spille i hennes bursdagselskap. Foto: All Over Press
SKUFFET: Coleen McLoughlin og Wayne Rooney skal være frustererte over at Take That ikke ville spille i hennes bursdagselskap. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: Wayne Rooneys kjæreste Coleen McLoughlin (20) er ikke kjent for så mye annet enn å bruke Manchester United-proffens betalingskort, men nå har det omsider dukket opp noe Coleen ikke kan kjøpe for penger!


Men det måtte andre enn kjæresten til for å si nei til henne...


Den kredittkortelskende fotballkjæresten er i full gang med planleggingen av sin 21 års dag i april og vil gjerne ha store artistnavn til å opptre, men førstevalget Take That har takket nei til å synge for bursdagbarnet.


- Coleen har en gruppe mennesker som jager ettertraktede band til å spille i bursdagsselskapet hennes. Hun har en musikkguru involvert i prosessen med å skaffe den beste underholdningen overhodet mulig. Hun var desperat etter å huke tak i Take That, sier en kilde til The Sun.


SE HER: Take That-gutta barskere enn George Clooney


Ifølge avisen er den offisielle grunnen til avslaget at Gary Barlow, Jason Orange, Mark Owen og Howard Donald skal på jobb i utlandet.


Andre kilder hevder imidlertid at den populære comeback-gruppen takket nei fordi de ikke ønsker å opptre på private fester.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer