FULL FEST: Wayne Rooney betaler hele festeturen til Ibiza for kameratene. Ikke rart stemningen på nattklubben "Eden" ble høy. Foto: All Over Press
FULL FEST: Wayne Rooney betaler hele festeturen til Ibiza for kameratene. Ikke rart stemningen på nattklubben "Eden" ble høy. Foto: All Over PressVis mer

Rooneys fuktige Ibiza-fest

Manchester United-stjernen startet utdrikningslaget på sportsbar og endte på nattklubb.

SEHER.NO: Fotballstjernen Wayne Rooney (22) er kjent for å sette skudd etter skudd i mål på fotballbanen, men i går var det nok helst tequila-shots som sto på menyen.

Sammen med sin far, svigerfar, sine brødre og en gjeng med kamerater, inntok Rooney partyøya Ibiza for å feire sine siste dager som ungkar.

Rooney skal etter planen gifte seg 12. juni med sin ungdomskjæreste Coleen McLoughlin (22).

Men Rooney så ifølge avisa Daily Mirror ikke ut til å tenke mye på bryllup, da han i går startet festen på utestedet "Mambo", før hele følget fortsatte til sportspuben "Lineker's".

Fotballspilleren Rooney førte seg nok godt hjemme i lokalene. Puben eies nemlig av broren til den tidligere engelske landslagsspilleren Gary Lineker!

Da Rooney & Co. etter flere timer kom ut fra puben - med ølflasker i hendene - ble de raskt omringet av ivrige turister.

Men istedenfor å stoppe for å prate, hoppet utdrikningslaget inn i en taxi til nattklubben "Eden" - hvor de festet til langt ut på morgenkvisten....

Ifølge Daily Mail har Wayne Rooney lagt opp til en fire dagers feiring av sin siste tid som ungkar. Og 22-åringen - som tjener over 1,5 millioner kroner i uka i Manchester United - betaler selv hele gildet.

Tilsammen ventes hele turen å komme på rundt 2,5 millioner kroner.

- Han har budsjettert med 10 000 pund pr hode. Det er ekstremt, men det er også formuen hans, og han vil dele den, sier en kilde nær Rooney til avisa.

Hele følget er innlosjert på en luksusvilla med 18 soverom. I løpet av oppholdet skal etter planen flere av Waynes fotballkolleger som Manchester United -spilleren Rio Ferdinand og Liverpools Peter Crouch bli med på feiringen.

Coleen McLoughlin får håpe at hennes pappa Tony, som er med på turen, klarer å holde Wayne unna de største skandalene...

LES OGSÅ: Gifter seg for 50 millioner