Rooneys elskerinne ble slått til blods

- Jeg prøvde å roe ned situasjonen, men klarte det ikke.

<strong>BLE SLÅTT TIL BLODS:</strong> Luksusprostituerte Helen Wood, som ifjor hevdet hun hadde hatt sex med Manchester United-stjernen Wayne Rooney, ble søndag angrepet av en gruppe menn og kvinner som sang fotballspillerens navn. Foto: All Over Press
BLE SLÅTT TIL BLODS: Luksusprostituerte Helen Wood, som ifjor hevdet hun hadde hatt sex med Manchester United-stjernen Wayne Rooney, ble søndag angrepet av en gruppe menn og kvinner som sang fotballspillerens navn. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: De to luksusprostituerte kvinnene Helen Wood og Jennifer Thompson stod for en av fjorårets største utroskapsbomber i Storbritannia, da de begge hevdet at de hadde hatt sex med den gifte fotballstjernen Wayne Rooney.

Etter avsløringene har Rooney kjempet en hard kamp for å få kona Coleen - som han har sønnen Kai Wayne med  - til å tilgi ham, men det er ikke bare Manchester United-spilleren som har fått problemer på hjemmebane.

Søndag ble Helen Wood ifølge The Sun angrepet av sinte Rooney-fans på vei hjem fra puben The Victoria Inn i Bolton.

Gruppen - som skal ha bestått av to menn og sju kvinner - skal ha startet med å synge Rooney-sanger foran Wood, før en av kvinnene dyttet til henne med hodet.

Deretter skal Wood ha blitt slått i bakhodet, og sparket og tråkket på mens hun lå på bakken.

- Jeg prøvde å roe ned situasjonen, men klarte det ikke, sier Wood til The Sun.

Angrepet kommer kun få dager etter at Jennifer Thompson ble mobbet vekk fra en nattklubb i Liverpool.

Politiet i Bolton sier til The Sun at de nå studerer opptak fra overvåkningskameraer i byen, i håp om at de skal få identifisert gjerningsmennene bak angrepet på Wood.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Se, så like de er!

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer