Wayne Rooney:

- Rooney kjemper for å redde ekteskapet

Kona skal være rasende over ektemannens fuktige kveld på byen med alenemor.

RASENDE: Etter en kveld på byen skal Wayne Rooney gjøre alt for å redde ekteskapet med kona Coleen. Foto: Pa Photos
RASENDE: Etter en kveld på byen skal Wayne Rooney gjøre alt for å redde ekteskapet med kona Coleen. Foto: Pa Photos Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): I helgen kom nyheten om at fotballspiller Wayne Rooney (31) var arrestert for fyllekjøring etter en fuktig kveld på byen. Det bekreftet Cheshire-politiet i en pressemelding.

Den berømte fotballspilleren, som sammen med sin kone Coleen (31) venter sitt fjerde barn, skal være fra seg etter den hendelsen.

- Hun er rasende

Wayne Rooneys kone skal ha blitt rasende da hun fikk vite om ektemannens fuktige kveld - og nå skal 31-åringen gjøre alt han kan for å redde ekteskapet, ifølge Daily Mail.

Coleen skal ha tilbrakt de siste dagene hos foreldrene sine, og ifølge en venn av henne, føler hun at ekteskapet med fotballproffen er over.

- Coleen har fått nok, og det er over, sier kilden og legger til at dette var den siste dråpen for fotballkona.

Den gravide 31 åringen var i Spania på ferie, da ektemannen hadde en fuktig kveld ute sammen med alenemoren Laura Simpson (29), men er nå tilbake i Storbritannia og søker trøst hos foreldrene sine.

Wayne på sin side vet ikke hva han skal gjøre med seg selv, ifølge kilden.

Everton-stjernen festet på en bar i Alderley Edge i Cheshire, og skal ha drukket prosecco og vodka i flere timer, mens kona var på Mallorca med deres tre sønner, Kai (7), Klay (4), og Kit (1,5).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer