Wayne Rooney:

- Rooney kjemper for å redde ekteskapet

Kona skal være rasende over ektemannens fuktige kveld på byen med alenemor.

RASENDE: Etter en kveld på byen skal Wayne Rooney gjøre alt for å redde ekteskapet med kona Coleen. Foto: Pa Photos
RASENDE: Etter en kveld på byen skal Wayne Rooney gjøre alt for å redde ekteskapet med kona Coleen. Foto: Pa Photos Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): I helgen kom nyheten om at fotballspiller Wayne Rooney (31) var arrestert for fyllekjøring etter en fuktig kveld på byen. Det bekreftet Cheshire-politiet i en pressemelding.

Den berømte fotballspilleren, som sammen med sin kone Coleen (31) venter sitt fjerde barn, skal være fra seg etter den hendelsen.

- Hun er rasende

Wayne Rooneys kone skal ha blitt rasende da hun fikk vite om ektemannens fuktige kveld - og nå skal 31-åringen gjøre alt han kan for å redde ekteskapet, ifølge Daily Mail.

Coleen skal ha tilbrakt de siste dagene hos foreldrene sine, og ifølge en venn av henne, føler hun at ekteskapet med fotballproffen er over.

- Coleen har fått nok, og det er over, sier kilden og legger til at dette var den siste dråpen for fotballkona.

Den gravide 31 åringen var i Spania på ferie, da ektemannen hadde en fuktig kveld ute sammen med alenemoren Laura Simpson (29), men er nå tilbake i Storbritannia og søker trøst hos foreldrene sine.

Wayne på sin side vet ikke hva han skal gjøre med seg selv, ifølge kilden.

Everton-stjernen festet på en bar i Alderley Edge i Cheshire, og skal ha drukket prosecco og vodka i flere timer, mens kona var på Mallorca med deres tre sønner, Kai (7), Klay (4), og Kit (1,5).

Saken fortsetter under bildet.

FOTBALLPROFF: Wayne Rooney blir stadig heiet på av kona og deres tre barn mens han spiller fotballkamp. Foto: Reuters
FOTBALLPROFF: Wayne Rooney blir stadig heiet på av kona og deres tre barn mens han spiller fotballkamp. Foto: Reuters Vis mer

En kilde nær paret har forklart til The Sun at det kan skje store endringer i familien de kommende dagene.

- Hun føler seg ydymket, legger kilden til.

Videre forklarer en venn av Wayne at han tidligere har måtte legge seg flat for kona - gjentatte ganger.

- Han har måtte beklage seg til Coleen for flere ting i fortiden, men dette ser ut til å være det vanskeligste til nå. Hun er rasende, forklarer han.

Ifølge The Sun delte Coleen to bilder av sønnene på Instagram etter skandalen, hvor hun kom med en kryptisk melding, skriver Daily Mail.

- Uansett hvor jeg er, vil de alltid følge meg, og jeg håper det varer evig, skriver hun under bildene som hun skal ha slettet i etterkant.

Saken fortsetter under bildet.

MALLORCA: Coleen var på ferie med parets tre barn da ektemannen hadde en fuktig kveld på byen. Foto: Splash News
MALLORCA: Coleen var på ferie med parets tre barn da ektemannen hadde en fuktig kveld på byen. Foto: Splash News Vis mer

Tok til tårene

Coleen skal ha tatt saken i egne hender, for å komme til bunns i den nyeste skandalen. Etter at hun fikk vite hvem ektemannen var ute med, skal hun ha ringt til Simpson, og krevd at hun fortale sannheten.

- Verden ler av meg på grunn av deg, sa den gravide 31-åringen, etter en intens telefonsamtale med Simpson.

Laura Simpson har på sin side også forklart hva de snakket om på telefonen.

- Hun spurte meg hva som hadde skjedd. Og hun virket ulykkelig over det faktum at vi forlot nattklubben sammen i en taxi for å komme til bilen min, sier Laura, ifølge nettstedet.

Coleen tok til tårene og skal ha skreket til ektemannen om hvordan han kunne utsette henne for noe slikt.

- Hvordan kan du gjøre dette mot meg mens jeg er gravid? Hvordan kunne du være så dum?, ropte hun, ifølge Sunday Mirror.

I etterkant av hendelsen, har Coleen uttrykt at hun er redd noe ville skjedd mellom ektemannen og Laura, dersom de ikke hadde blitt stoppet av politiet. Ifølge venner av henne, skal hun være mer rasende enn noen gang.

Likevel hevder venner nær henne, at hun trolig vil gi ekteskapet en siste sjanse.

- Tiden vil vise om de kan gjenoppbygge ekteskapet. Coleen tror det er hun som har holdt forholdet sammen.

Saken fortsetter nedenfor.

Har fått advarsler før

En kilde nær paret sa i helgen at Coleens venner har vært svært bekymret på grunn av Rooneys oppførsel de siste månedene.

- Coleen har tidligere gitt ham en advarsel om at han er nødt til å skjerpe seg, og dette beviste bare at det er tid for en forandring, sa kilden til The Sun.

Dette er nemlig ikke første gang Wayne Rooney havner i trøbbel. I 2004, kort tid etter at paret forlovet seg, ble det kjent at han en rekke ganger hadde kjøpt sex - mens de var sammen.

I 2010 hevdet en 21 år gammel prostituert at hun skal ha hatt en affære med Rooney, samtidig som Coleen var høygravid med sønnen Kai.

Kort tid etter sto også en 23 år gammel kvinne frem med samme historie.

LES OGSÅ: Fyrer tilbake etter arrestasjonen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer