PRØVDE Å STJELE T-SKJORTE: Men forsøket på å skaffe seg en Stereophonics-trøye endte med brukket kjeve for den unge Wayne Rooney. Foto: AP
PRØVDE Å STJELE T-SKJORTE: Men forsøket på å skaffe seg en Stereophonics-trøye endte med brukket kjeve for den unge Wayne Rooney. Foto: APVis mer

Rooney brakk kjeven

Forsøket på å stjele en t-skjorte kostet unge Wayne Rooney dyrt.

SEHER.NO: Wayne Rooney (22) er ikke bare en fotballstjerne på Manchester United, han er også en så hardbarka Stereophonicsfan som man kan bli. Tidligere er det blitt kjent at han har tatovert inn navnet på ett av deres album "Just Enough Education to Perform". 

Men nå avslører bandets frontfigur Kelly Jones at fotballspilleren også har satt liv og helse på spill for å sikre seg en band-trøye.

Før han slo igjennom i Premier League, prøvde den blakke Wayne Rooney nemlig å sikre seg en t-skjorte på uærlig vis, men ble tatt på fersken.

- Wayne har vært på flere av våre konserter, han har kommet gjentatte ganger siden han var tretten år. En gang prøvde han å ta en band-trøye fra noen og han ble slått i ansiktet, og knakk kjeven, sier Jones til The Sun.

De siste årene har Wayne Rooney - som har en ukelønn på over 1,1 millioner kroner  i Manchester United- tjent såpass at han nok kan kjøpe opp bandets hele lager av trøyer...
I tillegg til t-skjorter brukte han også en ukjent sum på å få favorittbandet til å spille i sitt bryllup tidligere i sommer.

Dermed trenger han neppe frykte mer t-skjorte juling i framtiden...


Har du et kjendistips? Send det til Seher@seher.no.

LES OGSÅ: Rooney drar på sin 9. ferie i år