Rooney blir familiemann

Wayne Rooney har vært ute i hardt vær på grunn av sine sidesprang, men nå satser han alt på hjemmebane..

UNGDOMSKJÆRESTER: Wayne og Coleen har kjempet seg gjennom den tøffe tiden Foto: All Over Press
UNGDOMSKJÆRESTER: Wayne og Coleen har kjempet seg gjennom den tøffe tiden Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Vi lever et rolig og tilbaketrukket liv!

SEHER.NO:Manchester United proffen Wayne Rooney (21) og kjæresten Coleen McLoughlin (20) trives best i sofakroken med såpeoperaer og DVD-filmer!

I et åpenhjertig intervju med The Sun forteller Coleen om den tøffe tiden da det kom frem at Wayne hadde tatt for seg av damer og prostituerte. Nå hevder hun imidlertid at forholdet er sterkere enn noensinne!

- Jeg er hans største fan og jeg vet at han er den rette for meg. Jeg vil tilbringe resten av livet mitt med han, sier den vakre tv-stjernen.

Paret er forlovet og nyter livet i sitt  luksushjem i Prestbury. Coleen insisterer imidlertid på at de ikke kan sammenlignes med the Beckhams..

LES OGSÅ: Det nye Beckingham Palace

- Som oftest er vi hjemme, vi drikker et glass vin og ser på tv. Vi kaller mandager "Mad Monday", da kommer det hele fire favorittsåper på rad og rekke..!

Wayne fremstår nå som en angrende synder som ikke får rost sin forlovede nok..  Han elsker at Coleen har kurver og ikke lar seg påvirke av andre radmagre fotballfruer..

 Coleen, som først og fremst ble kjent i kraft av å være Rooneys kjæreste, fremstår som usedvanlig jordnær.  - Jeg liker å pynte meg og gå ut som andre jenter, men det beste med kvelden er å komme hjem og bare være meg selv..
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer