BLIR FORELDRE: Ronnie Woods kan juble over at kona Sally Humphreys er gravid med tvillinger.  Foto: Rex Features
BLIR FORELDRE: Ronnie Woods kan juble over at kona Sally Humphreys er gravid med tvillinger. Foto: Rex Features Vis mer

Ronnie Wood (68) blir pappa til tvillinger

Rockestjernen blir seksbarnspappa.

Publisert

SEOGHØR.NO: Rolling Stones-gitarist Ronnie Wood (68) blir pappa for femte og sjette gang i sommer.

Mandag ble det kjent at kona Sally Humphreys (37) venter tvillinger sommeren 2016.

- Sally og Ronnie er fra seg over å kunne meddele at de venter tvillinger i juni 2016. Vi trenger vel ikke å si at de er lykkelige over disse fantastiske nyhetene, sier en talsperson for paret ifølge Contactmusic.

Paret giftet seg i 2012 etter å ha vært venner i syv år. Musikeren har fire voksne barn fra ekteskapene med Krissy Findlay og Jo Wood og ni barnebarn.

- Barn vil holde ham ung

Allerede i sommer fortalte Sally til avisen Daily Telegraph at hun ønsker seg barn.

- Jeg vil ha barn. Det er ingen planer om det, men det er heller ikke planlagt at vi ikke skal det. Men ettersom tiden går, vil jeg ha barn. Jeg vet ikke om det skjer, men jeg håper på det, fortalte hun.

LANG KARRIERE: Woods har vært et medlem av The Rolling Stones siden 1975 - tre år før hans nåværende kone ble født.  Foto: Gonzales Photo
LANG KARRIERE: Woods har vært et medlem av The Rolling Stones siden 1975 - tre år før hans nåværende kone ble født. Foto: Gonzales Photo Vis mer

Hun fortalte også at hun tror små barn vil hjelpe Wood til å føle seg ung igjen.

- Ronnie og jeg har snakket ganske mye om det, og hadde du spurt ham, ville svaret hans vært: «Ja, det hadde vært fint!». Han er klar for barn. Han har mange venner som er eldre som har unge barn, og alle sier det er fantastisk og at det holder dem unge.

LES OGSÅ: - Hun blir tatt for å være datteren min

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer