FLERE BARN?: Ronnie Wood har tre barn fra tidligere forhold. Nå vurderer 67-åringen barn med 31 år yngre Sally Humphreys.  Foto: REX/Photofab/All Over Press
FLERE BARN?: Ronnie Wood har tre barn fra tidligere forhold. Nå vurderer 67-åringen barn med 31 år yngre Sally Humphreys. Foto: REX/Photofab/All Over Press Vis mer

Ronnie Wood (67): - Jeg vil ha flere barn

Rolling Stones-gitaristen vil gi sine åtte barnebarn en ny onkel eller tante.

Publisert

SEOGHØR.NO: I 2012 giftet Rolling Stones-gitarist Ronnie Wood (67) seg med 31 år yngre Sally Humphreys (36).

ROLLING STONES-GITARIST: Ronnie Wood på scenen med Mick Jagger og Rolling Stones. Foto: REX/DyD Fotografos/Unimedia Imag/All Over Press
ROLLING STONES-GITARIST: Ronnie Wood på scenen med Mick Jagger og Rolling Stones. Foto: REX/DyD Fotografos/Unimedia Imag/All Over Press Vis mer

Nå vurderer det forelskede paret å få barn sammen. Det avslører Humphreys i et intervju med den britiske avisen Daily Telegraph.

- Jeg vil ha barn. Det er ingen planer om det, men det er heller ikke planlagt at vi ikke skal det. Men ettersom tiden går, vil jeg ha barn. Jeg vet ikke om det skjer, men jeg håper på det, sier hun ifølge Contactmusic.com.

Et nytt barn vil få Wood til å føle seg ung, mener kona.

- Ronnie og jeg har snakket ganske mye om det, og hadde du spurt ham, ville svaret hans vært: «Ja, det hadde vært fint!». Han er klar for barn. Han har mange venner som er eldre som har unge barn, og alle sier det er fantastisk og at det holder dem unge.


Humphreys skulle imidlertid ønske at aldersforskjellen ikke var så stor. Wood har tidligere uttalt at hun ofte blir tatt for å være datteren hans.

- Jeg vet om aldersforskjellen, og jeg skulle ønske den ikke var så stor. Men det er den. Tidligere måtte jeg bestemme meg for at jeg enten ikke klarte dette forholdet på grunn av aldersforskjellen, eller så måtte jeg bare kaste meg ut i det. Jeg hadde aldri forestilt meg å være sammen med noen som er dobbelt så gammel som meg, men det er det som har skjedd!

Wood er far til sønnene Jesse og Tyrone til datteren Leah, fra tidligere forhold. Alle er voksne. Han har åtte barnebarn.

LES OGSÅ: - Hun blir tatt for å være datteren min

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer