Ronnie (63) fant tilbake til Ekaterina (22)

- Kjæresten hans gikk fra konseptene da hun fikk vite om det.

GAMMEL KJÆRLIGHET RUSTER IKKE: 63 år gamle Ronnie Wood skal ifølge The Sun ha dratt på en date med sin 41 år yngre eks-kjæreste Ekaterina Ivanova - bak ryggen på sin nåværende kjæreste. Her er Ronnie og Ekaterina fotografert forrige gang de var  Foto: All Over Press
GAMMEL KJÆRLIGHET RUSTER IKKE: 63 år gamle Ronnie Wood skal ifølge The Sun ha dratt på en date med sin 41 år yngre eks-kjæreste Ekaterina Ivanova - bak ryggen på sin nåværende kjæreste. Her er Ronnie og Ekaterina fotografert forrige gang de var Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Rolling Stones-medlemmet Ronnie Wood (63) lagde skandale da han i 2008 innledet et forhold til den 41 år yngre russiske kvinnen Ekaterina Ivanova. Forholdet førte til at Ronnies kone gjennom 24 år, Jo Wood, raskt ba om skilsmisse.

I desember året etter tok imidlertid lykken slutt etter et basketak som endte med at Ronnie ble fengslet.

De siste månedene har han datet den kvinnelige argentinske polotreneren Ana Aurujo (31). Men savnet etter den russiske eks-kjæresten skal ha blitt for stort, ifølge The Sun.

En kilde nær Ronnie sier til avisa at Rolling Stones-stjernen nylig ringte Ekaterina i skjul og tryglet henne om en date.

- Ana var bra for ham og fikk ham til å roe seg ned. De har vært lykkelige i ett år, men Ronnie hadde fortsatt følelser for Kat, sier kilden til avisen.

En talsmann for rockestjernen bekrefter til The Sun at eks-kjærestene igjen er venner, men vil ikke si noe mer om forholdet.

Ana Aurujo skal ha kastet Ronnie Wood på dør etter at hun fikk vite om den hemmelige daten.

-  Kjæresten hans gikk fra konseptene da hun fikk vite om det. Nå frykter familien hans at han er tilbake på ville veier, sier kilden til The Sun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Dumpet kona fordi han kjedet seg

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer