KOLLEGAER: Irina Shayk og Aksel Hennie, poserer på Trafalgar Square i London. Foto: Stella Pictures
KOLLEGAER: Irina Shayk og Aksel Hennie, poserer på Trafalgar Square i London. Foto: Stella PicturesVis mer

Ronaldos kjæreste la ut «selfie» med Aksel

Aksel Hennie poserte med Irina Shayk både på premiere og på hennes egen Instagram.

SEOGHØR.NO: Den rusisske supermodellen Irina Shayk (28) er kjent for sine flotte bilder i Sports Illustrated Swinsuit Issue, men aller mest kjent er nok skjønnheten for sitt forhold til fotballspilleren Cristiano Ronaldo.

Hun blir sett på som en av verdens vakreste kvinner, og ble kåret til «Klodens mest sexy kvinne» av Russiske Maxim i fjor.

Nå har hun igjen lagt ut et bilde på Instagram, med vår egen Aksel Hennie (38). Det er tydelig at Irina tar en «selfie», og skriver:

- Den ekte nesa er her! #Hercules #Funday #London.

 

De to spiller sammen i Hollywood-filmen «Hercules: The Thracian Wars».

I action-eventyret spiller han rollen som Tydeus, en muskuløs kriger med mange arr etter et utall turer på slagmarken. Irina spiller Megara i filmen, og skal blant annet ha en scene hvor hun kler av seg for å ta et bad.

HERCULES: Her poserer Hercules-gjengen på Trafalgar Square i London. Irina Shayk, Dwayne Johnson, Ian McShane, Ingrid Bolsø Berdal, Reece Ritchie, Brett Ratner, John Hurt og Aksel Hennie.  Foto: Stella Pictures
HERCULES: Her poserer Hercules-gjengen på Trafalgar Square i London. Irina Shayk, Dwayne Johnson, Ian McShane, Ingrid Bolsø Berdal, Reece Ritchie, Brett Ratner, John Hurt og Aksel Hennie. Foto: Stella Pictures Vis mer

I 2007 ble Irina valgt som ansiktet utad til det italienske undertøyskjeden Intimissimi, og ble i 2010 valgt som ambassadør for den samme kjeden. Hun har også kledd seg opp for merker som Lacoste, Armani, Guess og vært  frontfiguren for undertøyskjeden La Senza.

Det har lenge vært kjent at Irina og Aksel kommer godt overens. Mot slutten av fjoråret la hun også ut en filmsnutt på Instagram hvor hun skeptisk drar av en falsk hudflik fra Hennies ansikt.

 

«Hercules: The Thracian Wars» er basert på gresk mytologi. Filmen handler om hvordan Hercules (Dwayne Johnson) og hans menn blir leid av en konge og hans datter til å bekjempe en tyrannisk krigsherre. En av hans nærmeste krigerkamerater er Tydeus, som Hennie spiller.

Ingrid Bolsø Berdal spiller den kvinnelige hovedrollen i Hercules. Hun spiller jaktkvinnen Atlanta og har flere replikker.

HERCULES: Irina Shayk, Dwayne Johnson, Brett Ratner og Ingrid Bolsø Berdal promoterer den nye Hercules-filmen.  Foto: Stella Pictures
HERCULES: Irina Shayk, Dwayne Johnson, Brett Ratner og Ingrid Bolsø Berdal promoterer den nye Hercules-filmen. Foto: Stella Pictures Vis mer

«Vi vil sloss for deg. Vi vil dø for deg», er en av hennes replikker.

Irina og Christiano har vært sammen siden 2010, og har blant annet vært på forsiden av spanske Vouge sammen. Nylig var de også på boksekamp på Madison Square Garden.

KJÆRESTER: Fotballspilleren Christiano Ronaldo og Irina Shayk har vært kjærester siden 2010.  Foto: A.Pauli/Babiradpicture/SIPA/All
KJÆRESTER: Fotballspilleren Christiano Ronaldo og Irina Shayk har vært kjærester siden 2010. Foto: A.Pauli/Babiradpicture/SIPA/All Vis mer

LES MER: Fant tonen med Ronaldos kjæreste