Cristiano Ronaldo:

Ronaldos bisarre familie

Hevder han vil ta med seg familiehemmeligheten i graven.

HEMMELIGHET: Fotball VM-aktuelle Cristiano Ronaldo har fire barn. Det ene vil han aldri avsløre hvordan kom til verden. Her med kjæresten Georgina Rodriguez og sønnen Cristiano Jr. etter Champions League-finalen i Kiev i slutten av mai. Foto: AFP/ NTB scanpix
HEMMELIGHET: Fotball VM-aktuelle Cristiano Ronaldo har fire barn. Det ene vil han aldri avsløre hvordan kom til verden. Her med kjæresten Georgina Rodriguez og sønnen Cristiano Jr. etter Champions League-finalen i Kiev i slutten av mai. Foto: AFP/ NTB scanpix Vis mer
Publisert

Den portugisiske fotballspilleren Cristiano Ronaldo (33) har imponert stort så langt under fotball-VM i Russland, og lørdag kveld skal han i ilden igjen - når Portugal møter Uruguay i åttendedelsfinalen.

Til tross for at han trolig har all fokus på mesterskapet, har den populære spilleren trolig nok å styre med på hjemmebane også.

Privat har 33-åringen fire barn, der de tre yngste økte familieantallet fra tre til seks på bare et halvt år.

Yngstedatteren Alana Martina ble født bare fem måneder etter at Cristiano fikk tvillingene Mateo og Eva i skjul via surrogati. Fra før har han sønnen Cristiano Ronaldo Jr (8).

- Vil ha flere barn

Ifølge News ble det nylig spekulert i om fotballstjernen og kjæresten Georgina Rodríguez (24) venter sitt andre barn sammen. Sistnevnte var på sin side raskt ute og avkreftet ryktene.

- Nei, jeg er ikke gravid, uttalte hun overfor Hello Magazine og påpekte at de ekstra kiloene antakelig kom som følge av for mye reising og pasta.

Likevel lettet hun på sløret om parets fremtidsplaner.

- I fremtiden har vi veldig lyst på flere barn, sa hun.

Cristiano på sin side har tidligere fortalt åpenhjertig om livet som småbarnsfar og hvor høyt han verdsetter det.

- Å bli forelder og oppdra familien min er helt ærlig det største privilegiumet jeg har hatt. Jeg nyter hvert sekund, har han uttalt.

- Det har lært meg ting om kjærlighet jeg ikke ante eksisterte. Jeg har blitt mykere og fått et nytt perspektiv på hva som virkelig er viktig i livet, la han til.

Saken fortsetter under bildene.

Hemmelighet

Det er imidlertid hans noe bemerkelsesverdige metoder for å få barn som fansen har bitt seg merke i.

Tvillingene ble båret frem av en surrogat, mens han eldste sønns fødsel fremdeles, åtte år senere, er et mysterium.

Å løse gåten om hvem som egentlig er eldstemanns mamma har blitt en sport i seg selv, skriver nettstedet.

En hel verden ble sjokkert i 2010, da fotballspilleren overraskende annonserte at han hadde blitt far. På den tiden datet han modellen Irina Shayk. Stjerneparet skilte lag i 2015.

Ifølge en rapport skal 33-åringen ha gjort en kvinne gravid etter å ha tilbragt en natt med henne, og senere betalt millioner av dollar for å få full omsorgsrett for sønnen. En annen hevder at Cristiano betalte en surrogat til å bære frem barnet.

SPESIELL FAMILIE: Cristiano Ronaldo og sønnen Cristiano Ronaldo Jr., her med kona til Lionel Messi - Antonella Roccuzzo - på The Best FIFA Football Awards i fjor. Foto: AFP/ NTB scanpix
SPESIELL FAMILIE: Cristiano Ronaldo og sønnen Cristiano Ronaldo Jr., her med kona til Lionel Messi - Antonella Roccuzzo - på The Best FIFA Football Awards i fjor. Foto: AFP/ NTB scanpix Vis mer

Til tross for at en hel verden er interessert i hvem som egentlig er moren til hans åtte år gamle sønn, vil ikke fotballspilleren røpe hemmeligheten.

- Folk spekulerer i om jeg var med en jente eller en annen, eller om det var en surrogat. Jeg har aldri fortalt det til noen, og det kommer jeg aldri til å gjøre heller, har han sagt.

Saken fortsetter under videoen.

SETT AV MILLIONER: Det rørende møtet mellom Cristiano Ronaldo og hans tidligere sjef Sir Alex Ferguson har gått «verden rundt». Video: Jan Åge Fjørtoft / Viasat Vis mer

Surrogati

I juni i fjor skapte 33-åringen nok en gang overskrifter tvillingene Mateo og Eva ble født via bekreftet surrogati. Fotballspilleren avslørte at det hele fant sted i San Diego, California.

På den tiden var kjæresten Georgina Rodríguez, som han hadde datet i omlag åtte måneder, allerede tre måneder på vei med deres felles datter, Alana.

Fertilitetsekspert Dr. Joel Batzofin forklarer til nettstedet at det er uvanlig for single menn, spesielt hetrofile menn, å velge surrogati.

Prosessen er uheldig dyr for mange, sier eksperten. Eggdonasjon og det å bære frem barnet kan koste opp mot 100 000 dollar, noe som tilsvarer omtrent 813 000 norske kroner. Dette kan sies å være småpenger for fotballproffen, som angivelig tjente den svimlende sum av om lag 756 millioner norske kroner i fjor.

Saken fortsetter under.

Kjærester

Ronaldo og kjæresten møtte hverandre for første gang i 2016. Georgina har tidligere jobbet for Gucci og vært modell.

Navnet til parets lille datter, Alana Martina, var kjent før fødselen i fjor høst. Det røpet han nemlig ved en tidligere anledning.

KJÆRESTER: Ronaldo med kjæresten Georgina Rodríguez og hans sønn Cristiano Ronaldo Jr i fjor. Foto: NTB Scanpix
KJÆRESTER: Ronaldo med kjæresten Georgina Rodríguez og hans sønn Cristiano Ronaldo Jr i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg valgte det første navnet og Geo det siste. Navnet til datteren min skal være Alana Martina. Jeg ville bare dele dette med dere. Jeg synes det er et vakkert navn, har Ronaldo tidligere sagt.

LES OGSÅ: Stjernens barn endret kjønn: - Jeg er så stolt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer