HASTET TIL SYKEHUS; Cristiano Ronaldos sønn ble fraktet til sykehus av familien og livvakter. Fotballstjernen selv var ikke med.  Foto: Stella Pictures
HASTET TIL SYKEHUS; Cristiano Ronaldos sønn ble fraktet til sykehus av familien og livvakter. Fotballstjernen selv var ikke med. Foto: Stella Pictures Vis mer

Ronaldos baby til sykehus i all hast

Men faren var ikke å se på sykehuset.

SEHER.NO: Cristiano Ronaldos (25) fire uker gamle baby ble kjørt i all hast til sykehus onsdag, melder The Sun.

Et følge på flere av fotballstjernens slektninger og hjelpere bar babyen inn på en privatklinikk på Alvgarve-kysten i Portugal.


Ifølge kilder kjørte de i full fart til sykehuset med Ronaldos søster Katia ved rattet og livvaktene på hjul.

Hva som var galt med gutten er ikke kjent, men to timer seinere ble babyen, som også heter Cristiano Ronaldo, kjørt tilbake til familiens hjem.


Ronaldo selv var ikke å se på sykehuset.

Faktisk så har ikke fotballstjernen blitt sett offentlig sammen med sin sønn etter at det ble offentliggjort at han hadde blitt pappa. Etter et lengre opphold i Madrid og New York, er han nå imidlertid tilbake i Portugal. Og onsdag ble han for første gang fotografert i nærheten av sin sønn. Se bildet til høyre.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES MER: - Tålmodigheten hennes er slutt