Cristiano Ronaldo:

Ronaldo viser fram tvillingene

- Så glad for å holde de to nye kjærlighetene i livet mitt.

DRO HJEM SOM TVILLINGFAR: Cristiano Ronaldo gikk av banen etter straffetapet mot Chile i prøve-VM, vel vitende om de to barna som ventet på ham i Madrid. Foto: AP/Pavel Golovkin/NTB Scanpix
DRO HJEM SOM TVILLINGFAR: Cristiano Ronaldo gikk av banen etter straffetapet mot Chile i prøve-VM, vel vitende om de to barna som ventet på ham i Madrid. Foto: AP/Pavel Golovkin/NTB Scanpix Vis mer

Ryktene har gått, og bekreftelsen kom tidligere i dag, torsdag.

Cristiano Ronaldo (32) ble tvillingpappa under Confederations Cup i Russland.

I dag la fotballstjernen ut et bilde av seg selv og tvillingene på Instagram.

- Så glad for å holde de to nye kjærlighetene i livet mitt, skriver Ronaldo i bildekommentaren, og får likes herfra til Maldivene.

So happy to be able to hold the two new loves of my life 🙏❤

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

I går ble Portugal noe overraskende slått ut av Confederations cup etter at semifinalen mot Chile gikk til straffespark.

- Vi klarte ikke å oppnå det vi ønsket, men jeg er sikker på at vi vil fortsette å gi portugiserne fotballglede, skriver Portugals største stjerne, Cristiano Ronaldo, på sin Facebook-side.

- Jeg har spilt for landslaget, slik det alltid føles, med kropp og sjel, selv om jeg vet at mine to barn har blitt født. Jeg er veldig glad for at jeg for første gang kan tilbringe tid med barna mine, skriver Real Madrid-stjerna.

Fra før har Ronaldo sønnen Cristiano Ronaldo jr. (7), hvis mor er ukjent. Ronaldo er kjæreste med Georgina Rodriguez.

My man ❤️️

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

LES OGSÅ: Maria Mena overrasket med kjærestebilde