FORNØYD: Britiske aviser er kanskje ikke så positive om dagen, men fotballhelten selv virker svært så fornøyd til tross for skaden. Foto: All Over Press
FORNØYD: Britiske aviser er kanskje ikke så positive om dagen, men fotballhelten selv virker svært så fornøyd til tross for skaden. Foto: All Over PressVis mer

- Ronaldo har "solereksi"

Britiske medier mobber Ronaldo for brunfargen og feriemoro.

SEHER.NO: Christiano Ronaldo (23) ser ut som George Michael (45) i "Wham!" på åttitallet, han er en "ladykiller", han har gått over til "TANchester United" han ser oransje ut, har "solereksi", får tilnavnet "Brownaldo" og engelsken hans er tåpelig...

Britiske tabloider er ikke nådige i beskrivelsen av Ronaldo i det siste.

Etter at skaden holder ham langt unna gressmatta for tiden, benytter han sin ufrivillige ferie til å jakte på kjendisbekjentskaper, brunfarge, og moro i Los Angeles.

Særlig har han hatt mest avkastning på solingsfronten, og han er nå faktisk like brun som den nevnte George Michael i sine glansdager. Og ved basengkanten går han i like korte shortser som Michael også hadde i Wham-tiden. 

The Sun har til og med laget sin egen Ronaldo-låt, basert på Wham!-klassikeren Club Tropicana.

"Club Tropicana, winks are free I'm so suntanned - there's enough for everyone.
All that's issing is the sea But don't worry - I'm still diving!

Welcome to Ronaldo's place wehere membership's a smirking face,
and body hair's completely banned."


Se hele Club Tropicana, Ronaldo remix her (ekstern link).

Men The Hills Lauren Conrad og andre damer ser ikke ut til å synes at Ronaldo er mindre kjekk. Hun tok kontakt med fotballstjernen på et utestedet Kress, og spurte om å få ta et bilde med ham.

- Hvem er hun, spurte han da sin kamerat.
Ingen av dem så ut til å vite det, så Lauren ble sendt tilbake med uforutrettet sak, og såret kjendisego. 

Tidligere skal han også ha gitt Paris Hilton samme behandling. Det ser ut til at den unge fotballhelten foretrekker ukjente kvinner, som Nereida Gallardo.

Hun skal han praktisk nok dumpet før han tok turen til Hollywood, men allerede skal han ha hatt sex med en hollywood-stjerne og en annen modell, Letizia Filippi, skal ha tatt Gallardos plass.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: Nereida strutter uten Ronaldo