BETALTE FOR BABY: Cristiano Ronaldo skal angievlig ha betalt en surrogatmor for å få baby. Men spekulasjonene går også i om han har gjort en amerikansk kvinne gravid, og seinere betalt for hennes taushet. Foto: STELLA PICTURES
BETALTE FOR BABY: Cristiano Ronaldo skal angievlig ha betalt en surrogatmor for å få baby. Men spekulasjonene går også i om han har gjort en amerikansk kvinne gravid, og seinere betalt for hennes taushet. Foto: STELLA PICTURESVis mer

- Ronaldo betalte surrogatmor

Avsløringene står i kø etter at Cristiano Ronaldo i all hemmelighet ble pappa.

SEHER.NO: Fotballstjernen Cristiano Ronaldo (25) skal angivelig ha betalt en surrogatmor for å få barn, ble det sensasjonelt hevdet mandag.

Det var søndag at superstjernen kom med den svært overraskende nyheten om at han var blitt far. Meldingen ble lagt ut på hans Facebook-side og kom som lyn fra klar himmel. Etter at mange spekulerte i at det var en hacker som hadde lagt ut meldingen på Facebook, ble det seint i går kveld også bekreftet av Ronaldos agent at Real Madrid-spilleren faktisk har blitt pappa.

Det er nå den portugisiske avisen Diario de Noticias, som ifølge Daily Mail, skriver at surrogatmoren ble gravid i fjor da Ronaldo var på ferie i San Diego.

Sønnen skal ha blitt født 17. juni, mens Ronaldo selv spilte VM i Sør-Afrika. Ifølge avisen skal Ronaldo ha reist til Algarve for å treffe sin sønn rett etter at Portugal røk ut av VM mot Spania 29. juni. Hvilke kilder avisen har kommer ikke fram i artikkelen.

Ronaldos søster, Katia Aveiro, uttaler at broren er «veldig lykkelig over å ha blitt far».

- Han har brune øyne og brunt hår som Cristiano, skal søsteren ha uttalt da hun ble intervjuet utenfor familiens hjem i Vilamoura i Algarve.

- Han er naturligvis veldig glad! Hvem er ikke det når de har fått barn? Babyen ligner på ham, selv om han fortsatt er veldig liten og det er vanskelig å si hvordan han vil bli seende ut, sier søsteren.

Ronaldo, som nå er på jobb i Madrid, skal visstnok annonsere barnets navn når han returnerer til Portugal.

Ved siden av surrogat-spekulasjonene skriver andre at sønnen skal ha blitt til under et kortvarig forhold Ronaldo hadde med en amerikansk kvinne, og at hun skal ha blitt betalt for at hun ikke skal bli kjent.

Likevel er Ronaldos nåværende kjæreste, undertøysmodellen Irina Shayk, blant de over 40.000 som har brukt Facebook til å gratulere fotballspilleren.

- Min kjæreste er nå far til en gutt, skriver hun. 

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Babylykke for Ronaldo