Rømte London etter Skavlan-besøk

Jon Bon Jovis familie satt innesperret, mens Bon Jovi var hos Skavlan.

REISTE HJEM: Kort tid etter at han var med under innspillingen av ukens «Skavlan», avbrøt Jon Bon Jovi sitt London-besøk for å reise hjem til familien i New York, som sitter innesperret på grunn av orkanen Sandy. Foto: Fame Flynet Norway
REISTE HJEM: Kort tid etter at han var med under innspillingen av ukens «Skavlan», avbrøt Jon Bon Jovi sitt London-besøk for å reise hjem til familien i New York, som sitter innesperret på grunn av orkanen Sandy. Foto: Fame Flynet Norway Vis mer
SEOGHØR.NO: Rockestjernen Jon Bon Jovi (50) har den siste tiden vært på PR-tur for den kommende Bon Jovi-turnéen i Europa, og onsdag var han gjest i NRK-programmet «Skavlan», som sendes fredag.

Men kort tid etter innspillingen av programmet, som også har artisten Robbie Williams på gjestelista, fikk Jon vite at hans kone Dorothea (50) og deres fire barn var innesperret i en leilighet i New York på grunn av orkanen Sandy.


Også familiens hjem og en restaurant Jon eier i New Jersey, skal ha blitt skadet etter orkanens herjinger.

Ifølge Daily Mirror avbrøt Jon Bon Jovi raskt alle avtaler og satte seg på et privatfly til New York for å kunne hjelpe sin familie.


- Han var veldig engstelig for familien sin og desperat etter å bli gjenforent med dem. Han måtte også tilbake for å se om noe kan reddes fra huset i New Jersey. Dett er en tøff tid for ham, sier en kilde nær «Bad Medicine»-sangeren til avisen.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Robbie Williams tilbake til Skavlan