Rømte landet før bursdagen sin

Partykongen Petter Stordalen gjorde det han kunne for å unngå 50-årsfesten.

BRYR SEG IKKE: Petter Stordalen syntes ikke det var mer spesielt å fylle 50 år enn 49 eller 48, og rømte fra Norge sammen med kona for å feire 50-årsdagen i stillhet i Singapore. Her avbildet på Sentralbanksjefens årlige tale og middag tidligere i  Foto: Stella Pictures
BRYR SEG IKKE: Petter Stordalen syntes ikke det var mer spesielt å fylle 50 år enn 49 eller 48, og rømte fra Norge sammen med kona for å feire 50-årsdagen i stillhet i Singapore. Her avbildet på Sentralbanksjefens årlige tale og middag tidligere i Foto: Stella Pictures Vis mer
SEOGHØR.NO: Hotellkongen Petter Stordalen (50) er kjent for sine elleville, kjendisspekkede temafester på 16. mai og sine spektakulære hotellåpninger.

Men da Stordalen fylte 50 år for et par uker siden, nøyde han seg med en beskjeden skål sammen med kona Gunhild (33). Riktignok i den sørasiatiske republikken Singapore, men ellers foregikk feiringen på avdempet vis.
 
- Å lage fest for andre er kjempemoro. Men jeg er ikke opptatt av mine egne bursdager, forklarer han til Se og Hør Weekend.

Da han fikk nyss om at ivige kamerater ville holde en stor overraskelsesfest for ham, bestemte han seg for å rømme landet. Dermed var han sikret en rolig og romantisk ukesferie til eksklusive Singapore i stedet, skriver Se og Hør Weekend.

Les mer om Petter Stordalens private bursdagsfeiring og spennede nye prosjekt i ukens Se og Hør Weekend, som er i salg nå!
 
Følg Se og Hør på Facebook, Twitter: @se_og_hoer, og Instagram: seoghoer.

Last ned vår gratis mobil-app på iTunes og Google Play, og kjøpe Se og Hør på iPad her.

Har du et tips til oss? Trykk her og du kan bli 25.000 kroner rikere.