RØK UT FØRST: Svenske Paulina ble den første deltakeren som forlot huset. Det er hun ikke blid for. Foto: SBS Discovery
RØK UT FØRST: Svenske Paulina ble den første deltakeren som forlot huset. Det er hun ikke blid for. Foto: SBS Discovery Vis mer

Rømte landet etter «Big Brother»-mobbing

- Det er ingen god ide å være her nå. Jeg har vært sykt lei meg og skuffet, sier hun. Nå har hun reist til sin sugar-daddy i USA.

Publisert

SEOGHØR.NO: Realityserien «Big Brother» er i full gang igjen, og denne gangen er det en gjeng norske og svenske voksne ungdommer som er samlet i huset. Den første deltakeren forlot huset allerede i forrige uke, nemlig 23 år gamle Paulina fra Sverige.

Hun ble med på «Big Brother» for å starte sin egen kleslinje med bikiner og undertøy, men i stedet for å vinne en million kroner måtte hun slukøret forlate huset - uten æren i behold. Hun føler seg derimot ydmyket og mobbet. Faktisk så mye at hun har reist tilbake til USA; der hun har bodd de siste fem årene.

- Det er ingen god ide å være her nå. Jeg har vært sykt lei meg og skuffet, fortalte hun til avisa Expressen rett før hun steg på flyet.

Hun angrer på at hun stilte opp i reality-serien.

- Jeg føler meg urettferdig behandlet, og typ mobbet av produksjonen der inne, forteller hun til avisen.

Mobbingen går ifølge henne på at hun er fremstilt veldig ensidig og feil i forhold til de andre deltakerne, og at de har provosert henne underveist.

- Grisedumt

- De ville jo få meg til å bli sint. De har bare fremstilt meg som jeg var ekkel. Alle andre fikk sminke inn i huset. Jeg fikk ikke engang en tannbørste, raser hun.

- Det er veldig trist om hun føler det slik. Alle gikk inn i huset med de samme forutsetningene, og det er virkelig ikke slik at noen i produksjonen ville henne vondt. Og det med tannbørsten er ikke helt sant, sier den svenske programlederen Adam Alsing til Expressen.

- Jeg forstår at det selvsagt er grisedumt å ha blitt stemt ut først hvis hun hadde tenkt å være der i hundre dager og vinne en million. Jeg forstår at det kan være vonde følelser i begynnelsen, men jeg håper at det går over, fortsetter han.

Saken fortsetter under bildet...

PÅ DIREKTEN: Torsdag kveld er det ny direktesending i Big Brother, ledet av svenske Adam og norske Pia. Da ryker nok en deltaker ut av huset. Foto: SBS Discovery
PÅ DIREKTEN: Torsdag kveld er det ny direktesending i Big Brother, ledet av svenske Adam og norske Pia. Da ryker nok en deltaker ut av huset. Foto: SBS Discovery Vis mer

Reiser tilbake til sin sugar-daddy

De fem årene hvor Paulina har bodd i USA, har hun blant annet jobbet som undertøysmodell og Playboymodell. Der venter en eldre herremann på henne, som hun vurderer å gifte seg med for å få arbeidstillatelse.

- Han er som en sugar -daddy. Han er dritsnill mot meg, og hjelper meg med alt. Han liker opera og teater, han er rolig og kulturell. Og gammel, fortalte hun i et intervju med Svenska Dagbladet før hun gikk inn i huset.

HAR JOBBET FOR PLAYBOY: Paulina ville så gjerne vise at hun kastet klærne fordi hun er spesiell. Foto: SBS Discovery
HAR JOBBET FOR PLAYBOY: Paulina ville så gjerne vise at hun kastet klærne fordi hun er spesiell. Foto: SBS Discovery Vis mer

- Vil være meg eller ha meg

Før hun ble sperret inne i huset med håp om å være der i hundre dager, ble Paulina spurt av produksjonen om hva hun trodde TV-seerne ville tenke om henne.

- De kommer til å ville være meg, ha meg eller kvele meg, sa hun i intervjuet som står på Big Brothers hjemmesider.

Isteden stemte de henne altså ut – til hennes store bestyrtelse. I tillegg til å vinne millionen som står på spill, hadde hun nemlig en annen plan med sin deltakelse.

- Jeg vil vise at jeg ikke bare har tatt av meg klærne for å få mine modell-jobber, men at jeg er spesiell. Samfunnet trykker meg ned, men jeg står for det jeg gjør. Jeg lever for adrenalin-kick, forteller hun på Big Brothers hjemmesider.

Deltakerene som er igjen, har hun ikke mye til overs for.

- Selv om jeg bare fikk få dager så gjorde jeg mer enn hva folk der inne kommer til å gjøre i løpet av tre måneder, for så kjedelige er de, sier hun til Expressen.

Les også: Her er årets Farmen-deltakere

 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer