Rømte fra rykteflommen

Fotballstjernen tok med seg kona på badeferie.

BADEFERIE: Steven Gerrard og kona Alex Curran på Ibiza-ferie. Foto: Stella Pictures
BADEFERIE: Steven Gerrard og kona Alex Curran på Ibiza-ferie. Foto: Stella Pictures Vis mer
Se alle bildene nederst i saken!

SEHER.NO: Den siste tiden har ikke vært enkel for fotballstjernen Steven Gerrard (30). England gjorde en begredelig laginnsats i verdensmesterskapet i fotball og ble slaktet av kritikere.

Samtidig var Liverpool-spilleren offer for en massiv rykteflom. Sternen måtte kjempe mot rykter om at han hadde vært utro mot kona Alex Curran (27).

Ryktene ble sendt på SMS til tusenvis av briter, og gikk ut på at Gerrard hadde hatt sex med konas 16 år gamle lillesøster.

Det var derimot ikke noe hold i ryktene, som rett og slett var en blank løgn. Hans kone har nemlig ingen lillesøster.

Til tross for alt det negative som hadde skjedd, så Steven og Alex ut til å kose seg på badeferie i det populære turistmålet Ibiza.

Selv om smilene ikke akkurat satt løst, nøt paret den varme temperaturen, badet og solte seg. Men snart er det tilbake til de britiske øyer, og etter all sannsynlighet en ny sesong for Liverpool.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Sex-løgnen som har rystet England

LØGN: Det ble hevdet at Gerrard hadde vært utro med konas 16 år gamle søster. Men Alex har ingen søster, og ryktene var en løgn. Foto: Stella Pictures
FLOTT KROPP: Alex Curran viste frem den flotte kroppen. Foto: Stella Pictures
VAKKER: Alex Curran. Foto: Stella Pictures
BADEFERIE: Steven Gerrard og kona Alex Curran på Ibiza-ferie. Foto: Stella Pictures