Tom Felton:

- Rømte fra rehab

Takker en spesiell person for at han nå tørr å åpne seg om den tunge perioden i livet.

TUNGT: I sin nye bok kan «Harry Potter»-stjernen fortelle at han slet så mye at han måtte søke hjelp. Foto: NTB
TUNGT: I sin nye bok kan «Harry Potter»-stjernen fortelle at han slet så mye at han måtte søke hjelp. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ingen tvil om at magien fra «Harry Potter»-universet fortsatt lever i beste velgående, og at rollefigurene fortsatt er høyt elsket av mange.

Men suksessen har ikke bare vært positiv for alle de involverte.

I sin nye bok åpner Tom Felton (35), som spilte Harry Potters svorne fiende Draco Malfang, seg om tiden etter filmsuksessen.

BLEMME: I HBO Max-serien «Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts» så en observant seer en stor bildeblemme. Vis mer

I boken «Beyond the Wand: The Magic and Mayhem of Growing Up a Wizard» forteller Felton om den tunge tiden som fulgte etter at den siste filmen i serien rullet over skjermene, for elleve år siden.

Til tross for sentrale roller i «Rise of the Planet of the Apes» fra 2011, «Belle» fra 2013 og «A United Kingdom» fra 2017, har 35-åringen slitt med å unnslippe stempelet som den slibrige «Smygard»-eleven.

Som følge av dette slet briten lenge psykisk etter «Harry Potter».

MISFORSTÅELSE: Harry Potter-skuespiller Daniel Radcliffe forteller om en hendelse hvor en fremmed mann trodde at han var en uteligger. Vis mer

- Jeg hadde en gruppe mennesker rundt meg som kjente meg godt nok til å se at jeg ikke var lykkelig. At jeg ikke var den Tom de kjente. Jeg greide ikke tenke klart. Vennene mine så jeg trengte hjelp, uttaler skuespilleren åpenhjertig til Independent.

Videre i boken avslører Felton at alkoholinntaket hans etter hvert ble svært høyt. Til slutt havnet han på rehab.

Men oppholdet der ble kort. Etter bare 24 timer befant han seg hulkende på en strand i California, etter å ha flyktet fra et rehabiliteringssenter i Malibu, ifølge Page Six.

MÅ OPERERE: Kris Jenner tar til tårene i «The Kardashians» etter å ha fått beskjed om at hun må opereres. Video: Disney + Vis mer

«Følelsene jeg kjente på ble overveldende. Jeg kjente på et stort sinne. Jeg begynte å skrike, full av raseri for det som hadde skjedd med meg, og for situasjonen jeg befant meg i. Jeg ropte til jeg hadde fått alt ut, til jeg ikke greide å rope noe mer», skriver han i boken.

Felton ble i etterkant av hendelsen innlagt på ny, på et annet rehabiliteringssenter, etter å ha slitt med å komme seg ut av sengen.

«Jeg kan ærlig si at det var en av de vanskeligste avgjørelsene jeg noen gang har tatt, men det faktum at jeg var i stand til å innrømme overfor meg selv at jeg trengte litt hjelp - og at jeg skulle gjøre noe med det - var et stort øyeblikk».

IPSWICH: Ed Sheeran hylles av publikum under en gratiskonsert i Ipswich fredag 7. oktober. Video: Newsflare Vis mer

Nå takker han skuespillerkollega Emma Watson (32), som spilte Hermine Grand i «Harry Potter»-filmene, for å ha turt å dele hele sannheten.

«Hun oppmuntret meg til å fortelle hele historien og ikke bare de fine øyeblikkene. Ikke bare fordi det skulle være bra for meg, men også i håp om at det å dele kunne hjelpe andre som går igjennom en vanskelig periode».

LES OGSÅ: «Du og tequila gjør meg gal»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer