Rømte fra rehab

To uker var nok for Heather Locklear. Nå frykter venner for superstjernens liv.

RØMTE FRA REHAB: Heather Locklear sjekket seg inn på rehab i juni for å få hjelp mot depresjoner, men når hun stukket av fra behandlingen. Her er hun på hjem fra en Hollywoodfest kort tid før innleggelsen. Foto: All Over Press
RØMTE FRA REHAB: Heather Locklear sjekket seg inn på rehab i juni for å få hjelp mot depresjoner, men når hun stukket av fra behandlingen. Her er hun på hjem fra en Hollywoodfest kort tid før innleggelsen. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Den amerikanske skuespillerinnen Heather Locklear (46) fulgte i fotsporene til mange Hollywood-stjerner da hun i juni sjekket inn på rehab.

"Melrose Place"-stjernen skal ha slitt med angst og depresjoner i lang tid, og skulle egentlig vært på rehabiliteringssenteret i 30 dager.

Men ifølge Aftonbladet skal Locklear ha rømt etter bare 14 dager.

Nå frykter venner for superstjernens liv.

- Slutter hun ikke med narkotika og alkohol kommer hun til å dø innen ett år, sier en nær venn av Heather ifølge nettstedet.

Den populære skuespilleren har de siste årene slitt med skandalen rundt bruddet fra eks-mannen Richie Sambora - som stakk av gårde med hennes skuespillervenninne Denise Richards.

I mars måtte ambulanser rykke ut til Locklears hjem i California etter å ha mottatt en selvmordsalarm. Da de kom frem hevdet imidlertid Heather at det var falsk alarm.

19. juni sjekket hun imidlertid seg selv inn på behandlingshjemmet Sierra Tucson i Arizona for å få hjelp mot depresjonene.

LES OGSÅ: Den usminkede sannheten