LEGENDARISK KOMEDIE: Connie Booth ble berømt som Polly i «Hotell i særklasse». Her med sin daværende ektemann John Cleese (Basil Fawlty) og Andrew Sachs (84, Manuel).  Foto: All Over
LEGENDARISK KOMEDIE: Connie Booth ble berømt som Polly i «Hotell i særklasse». Her med sin daværende ektemann John Cleese (Basil Fawlty) og Andrew Sachs (84, Manuel). Foto: All Over Vis mer

Rømte fra rampelyset

«Hotell i særklasse»-stjernen ble så overveldet av suksessen, at hun flyttet fra Europa.

SEOGHØR.NO: Connie Booth (70) gjorde på 1970-tallet enorm suksess i NRK-sendte «Hotell i særklasse», sammen med sin daværende ektemann John Cleese (74).

Ekteparet både skrev og spilte i serien sammen i de to sesongene som ble laget av TV-serien, som fortsatt hylles som en av tidenes morsomste – 39 år etter premieren.

Hele verden lo så tårene trillet av livet på det skakkjørte hotellet i Sør-England, men Connie, som spilte husholdersken Polly, trivdes ikke i rampelyset.

ETTERLENGTET COMEBACK: John Cleese samlet den helsprø gjengen for en TV-spesial i 2009. Foto: All Over
ETTERLENGTET COMEBACK: John Cleese samlet den helsprø gjengen for en TV-spesial i 2009. Foto: All Over Vis mer

Connie og Cleese ble skilt i 1978. Året etter tok blondinen farvel med skuespilleryrket, utdannet seg til psykoterapeut og vendte hjem til USA.

I 2000 giftet hun seg med skribenten John Lahr (72), som hun lever lykkelig med i New York. Tiden som TV-stjerne savner hun ikke. 

– Jeg har verdens beste jobb. Hver dag lærer pasientene mine meg noe nytt, sier Booth til Camden New Journal.   

LES OGSÅ: Dette er uverdig

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.