- BLE TIDLIG VOKSEN: Dramatikken i "Paradise Hotel" er liten i forhold til det Noor Kamil opplevde som 15-åring, da hun rømte hjemmefra. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
- BLE TIDLIG VOKSEN: Dramatikken i "Paradise Hotel" er liten i forhold til det Noor Kamil opplevde som 15-åring, da hun rømte hjemmefra. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.noVis mer

Rømte fra moren som 15-åring

- Jeg ble tidlig voksen, sier Paradise-Noor.

SEHER.NO: "Paradise Hotel"-deltaker og glamourmodell Noor Kamil (23) har gjort seg tydelig bemerket i TV3s nye realityserie, blant annet gjennom trekantdramaet med eks-samboerne Ida Gran og Rune Gammelsether.

Men den Irak-fødte skjønnheten er ikke uvant med turbulente forhold privat.

Som femtenåring rømte hun hjemmefra, etter at moren Sawsan Tasha blant annet nektet henne å gå på videregående. Moren mente ifølge Noor at miljøet på skolen var dårlig for henne.

Etterå ha rømt hjemmefra, flyttet Noor inn på Frydenberg ungdomshus i Oslo i regi av barnevernet, hvor hun bodde i nesten tre år.

- Jeg hoppet tidlig inn i en voksen rolle, sa Noor til NRK-programmet "Migrapolis", da hun i fjor stod fram der med sin historie.
I programmet hevder Noor at moren praktisk talt hadde holdt henne innesperret, av frykt for hva som ville skje hvis hun fikk bevege seg fritt.

Da familien også fikk nyss om at Noor hadde fått seg kjæreste, ble dette satt en stopper for.

Etter å ha levd fra hverandre i flere år ble imidlertid Noor gjenforent med moren.

- Jeg vil ikke snakke så mye om fortiden min lenger. Nå er mamma og jeg gode venninner, sier Noor til Seher.no.

Etter at hun fylte 18 har Noor blant annet jobbet som dekoratør, men nå satser hun for fullt på karrieren som glamourmodell.

Hun valgte imidlertid å skjule deltakelsen i "Paradise Hotel" så lenge som mulig for moren.

- Jeg sa det kun en uke før jeg dro, og hun var nok litt skeptisk, fordi hun har sett at det har vært mye fokus å¨sex-scener. Men jeg har tatt et valg og har kontroll på meg selv, sier Noor til Seher.no.

"Paradise Hotel" ser du mandag til torsdag på TV3.

Har du et tips om "Paradise Hotel"-deltakerne? Tips oss her eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Paradise-Rune innrømmer dop-bruk