Rømte fra legene

Tre døgn på sykehus var mer enn nok for radmagre Nicole Richie. Hun rømte - til shoppingsentret!

PÅ HANDLETUR: Etter tre dager på sykehusa ble kløen i de erfarne shoppingfingrene til Nicole Richie (25) for sterk. Hun måtte på kjøpesentret. Foto: All Over Press
PÅ HANDLETUR: Etter tre dager på sykehusa ble kløen i de erfarne shoppingfingrene til Nicole Richie (25) for sterk. Hun måtte på kjøpesentret. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Sjokkerer!

SEHER.NO: Mens legene på  behandlingssentret Beau Monde forgjeves tryglet "Simple Life"-programlederen om å bli, rasket hun med seg klær og kredittkort og løp inn i nærmeste designerbutikk - 72 timer etter at hun ble lagt inn for å gå opp i vekt.

Richies venner frykter nå at avmagringen skal få enda mer alvorlige følger.

- Nicole nekter å innse hvor syk hun er. Hun sa hun ville shoppe. Hun ville ikke høre på sykehusets ansatte og forsvant, sier en kilde ifølge nettstedet femalefirst.


LES MER: Pappa raser mot Nicole!


Datteren til popstjernen Lionel Richie benekter selv at hun lider av spiseforstyrrelser, og hevder at hun la seg inn til behandlingen - som koster 500 000 i måneden - for å finne ut hvorfor hun ikke legger på seg.

- Hun samarbeider med spesialister for ernæring, men blir ikke behandlet for spiseforstyrrelser, insisterer Richies talsmann til amerikanske medier.

Kanskje trenger hun også behandling for shopoholisme?

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer