MØTES PÅ HEMMELIG STED: Amerikanske medier spekulerer i om Sandra Bullock og samboeren Jesse James nå gjør et siste forsøk på å redde forholdet, etter at de to ikke har vist seg offentlig på over ett døgn. Foto: All Over Press
MØTES PÅ HEMMELIG STED: Amerikanske medier spekulerer i om Sandra Bullock og samboeren Jesse James nå gjør et siste forsøk på å redde forholdet, etter at de to ikke har vist seg offentlig på over ett døgn. Foto: All Over PressVis mer

Rømte fra huset etter sexskandalene

Sandra Bullock forlot plutselig huset mandag, og kom ikke tilbake...

SEHER.NO: Gleden over å bli tildelt Oscar-statuetten for sin rolle i filmen «The Blind Side» ble kortvarig for Sandra Bullock, etter at fire kvinner den siste tiden har hevdet at hennes kjæreste Jesse James har vært utro med hver av dem.

Nå har oppstyret rundt sex-skandalen ført til at Sandra har flyttet ut av Hollywood-hjemmet hun deler med Jesse og hans datter Sunny.

Sandra - som giftet seg med Jesse i 2005 - skal ha forlatt huset brått mandag, og ikke kommet tilbake.

Nettstedet Radaronline.com spekulerer i at både Sandra og Jesse har stukket av til et ukjent sted for å prøve å redde forholdet, etter at ingen av dem har vært å se det siste døgnet.

James skal ikke ha sluppet av Sunny - som Sandra har adoptert - og sine to andre barn av på skolen som vanlig tirsdag. Han skal heller ikke vist seg på jobben i sitt eget motorsykkel-selskap West Coast Choppers.

De fire kvinnene som hevder å ha hatt affærer med Jesse James er stripperne Michelle McGee og Melissa Smith, fotografen Brigitte Daguerre og en fjerde kvinne, som foreløpig kun har snakket gjennom sin advokat.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!  
 
LES OGSÅ: Truer med å banke ektemannen med balltre