PROGRAMLEDER: Popstjernen fikk vist seg fra en ny side av seg selv da hun vikarierte som programleder for «Saturday Night Live». Foto: Stella Pictures
PROGRAMLEDER: Popstjernen fikk vist seg fra en ny side av seg selv da hun vikarierte som programleder for «Saturday Night Live». Foto: Stella PicturesVis mer

Rømte fra fotografene for å møte ny flørt

Miley Cyrus har falt for en ny mann etter bruddet med Liam Hemsworth.

SEOGHØR.NO: Popstjernen Miley Cyrus (20), kjent fra hitlåten «Wrecking Ball», har sparket i gang nye rykter om at hun allerede skal ha gått videre etter bruddet med eksforloveden Liam Hemsworth (23).

Sangeren dro fra «Saturday Night Live»-festen, som ble holdt til ære for Miley etter at hun var gjesteprogramleder for humorprogrammet, tidlig søndag morgen sist helg - for å møte Theo Wenner (26). Det forteller en av gjestene på festen til nettstedet RadarOnline.com.

Theo er ekskjæresten til skuespilleren Liv Tyler og sønnen til magasinmogulen Jan Wenner, eieren av magasinet Rolling Stone.

HELT NAKEN: Miley Cyrus har vakt oppsikt med sine vågale musikkvideoer. I «Wrecking Ball» viser hun seg uten en tråd. Foto: FameFlynet
HELT NAKEN: Miley Cyrus har vakt oppsikt med sine vågale musikkvideoer. I «Wrecking Ball» viser hun seg uten en tråd. Foto: FameFlynet Vis mer

- Miley satt og skrev meldinger med Theo hele kvelden. Rett før klokken 03.00, etter å ha mottatt nok en melding fra Theo, hoppet Miley opp fra stolen og forlot lokalene i all hast og etterlot alle vennene sine, sier et øyenvitne til nettstedet.

- Hun og livvakten hennes brukte deretter den neste timen på å kjøre rundt i sentrum i et desperat forsøk på å kvitte seg med rundt fem paparazzier som fulgte etter dem. Mileys sikkerhetsvakter brukte til og med en ekstra bil til å stenge ute fotografene, og de kom seg til slutt unna, forteller kilden.

EKS: Mileys nye flørt, Theo Wenner, var i 2011 sammen med filmstjernen Liv Tyler. Foto: All Over Press
EKS: Mileys nye flørt, Theo Wenner, var i 2011 sammen med filmstjernen Liv Tyler. Foto: All Over Press Vis mer

Kort tid etter ble bilene observert da de kjørte tilbake til Mileys hotell, men da uten popstjernen i bilen.

- Sikkerhetsvaktene gikk ut av bilene, men det var ikke noe tegn til Miley i noen av bilene. Hun hadde tydeligvis blitt sluppet av et sted for å tilbringe natten der, sier kilden til RadarOnline.com.

Selv om det fremdeles er uklart hvordan de to ble kjent med hverandre, stilte Miley nylig opp på forsiden av Wenners magasin, Rolling Stone, uten en tråd.

- Theo er en ung, hip og rik mann, forteller kilden.

Miley Cyrus og Liam Hemsworth brøt forlovelsen forrige måned.

LES OGSÅ:   - Jeg tenker «Herregud, det er min unge!»

- Jeg tenker «Herregud, det er min unge!»:

Se Miley kaste klærne i Rolling Stones:

Se Liam Hemsworth og Miley Cyrus bekrefte bruddet: