Rømte fra berømmelsen

- Jeg hadde jobbet uten pauser siden jeg var 8 år, sier den tidligere barnestjernen Jonathan Taylor Thomas.

TILBAKE: Jonathan er nå tilbake i Los Angeles og jobber som regissør og manusforfatter. Her er han i en scene fra serien «Ti tommeltotter» med sin TV-pappa Tim Allen.
TILBAKE: Jonathan er nå tilbake i Los Angeles og jobber som regissør og manusforfatter. Her er han i en scene fra serien «Ti tommeltotter» med sin TV-pappa Tim Allen. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:   Jonathan Taylor Thomas (31), best kjent fra TV-serien «Ti tommeltotter», forlot Hollywood på høydepunktet av karrieren.

- Jeg hadde jobbet uten pauser siden jeg var 8 år. Jeg hadde lyst til å gå på skolen, reise og ha en liten pause, forteller Thomas til PEOPLE.

I nesten 10 år holdt Jonathan seg borte fra rampelyset. Tiden brukte han på å studere på Harvard, Columbia og St.Andrew's University i Skottland.

- Det å sitte i et stort bibliotek omringet av bøker og studenter var ganske kult. Det var, for meg, som en episode fra en novelle.

Nå er han derimot tilbake i Los Angeles der han jobber som regissør, skriver manus og nyter fritiden karrieren hans har gitt han muligheten til å ta.

- Jeg ser på masse filmer, går turer og ser på forskjellige show og forestillinger.

Thomas forteller at han aldri har angret på at han forlot Hollywood på det tidspunktet han gjorde.

- Jeg tok aldri det å være berømt så veldig seriøst. Det var en fin periode i livet mitt, men det definerer meg ikke. Når jeg ser tilbake på den tiden fokuserer jeg på de gode minnene, ikke det at jeg var på en hel drøss av magasinforsider.

LES OGSÅ:  Lykken brast for barnestjerne 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer