Kim Kardashian:

Rømmer til spirituell healer

Reality-stjernen søker hjelp.

IKONISK: Kim Kardashian i sine ikoniske Ballenciaga solbriller. Foto: Ronald Martinez/Getty Images/AFP/NTB
IKONISK: Kim Kardashian i sine ikoniske Ballenciaga solbriller. Foto: Ronald Martinez/Getty Images/AFP/NTB Vis mer
Publisert

Etter turbulente uker med mye oppstyr rundt eksmannen Kanye West (45) er det ikke rart Kim Kardashian (42) søker trøst i det alternative.

Eksmannen, som tidligere har toppet hitlistene med låter som «Gold digger» og «Stronger», har i det siste vært i motvind etter en rekke antisemittistiske kommentarer i mediene.

EKSER: Kim Kardashian og Kanye West var gift i 7 år før de ble skilt i 2021. Foto: Broadimage/REX/NTB

EKSER: Kim Kardashian og Kanye West var gift i 7 år før de ble skilt i 2021.

Foto: Broadimage/REX/NTB

Vis mer

Det har resultert i at flere kjente merker har avsluttet samarbeidet med rapperen. Senest onsdag avsluttet Adidas samarbeidet, selv om rapperen sto for en stor del av deres omsetning.

Adidas sier i en pressemelding at bruddet vil gi merket et tap på ca. 250 millioner dollar i salgsinntekter dette kvartalet. Kanye sin nettoverdi har også sunket fra 1.5 billioner til 400 millioner dollar ifølge Forbes.

Tar avstand

Kim holdt seg lenge stille rundt Kanye sine utsagn i sosiale medier. Men etter at en gruppe hang et banner med utsagnet: «Kanye har rett når det kommer til jødene» over en motorvei i Los Angeles på lørdag, brøt hun tausheten.

SLUTT: Forholdet mellom Kim Kardashian og Pete Davidson skal være over, ifølge en rekke amerikanske medier. Video: Hulu, E-Entertainment, Instagram. Reporter: Håvard T-L Knutsen. Vis mer

«Jeg står sammen med det jødiske samfunnet, og forlanger at all vold og hat mot dem tar slutt med det samme», skrev Kim på sin Instagram-historie mandag.

Går i terapi

Tirsdag ble Kim spottet på vei til en spirituell healer i Beverly Hills, kun en dag etter hun tok avstand fra Kanye i sosiale medier.

Her er hun kledd i løse klær og svarte solbriller. Realitystjernen gjemmer seg også bak sekken sin for å unngå kameraet, før hun ankommer den spirituelle hjelperen.

GJEMMER SEG: Kim Kardashian på vei til terapi timen. Foto: @CelebCandidly / MEGATheMegaAgency.com/NTB
GJEMMER SEG: Kim Kardashian på vei til terapi timen. Foto: @CelebCandidly / MEGATheMegaAgency.com/NTB Vis mer

Det er ikke første gang hun har tatt til alternative midler. Reality-stjernen fortalte blant annet i et intervju med WWD at hun benyttet krystaller i etterkant av overfallet i Paris.

I 2016 ble nemlig 42-åringen bundet fast og fikk en pistol til hodet på et hotellrom i Paris. Det var en traumatisk hendelse, som krystallene hjalp henne å prosessere.

LES OGSÅ: Hopper inn som konge

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer